Megbüntették Sneider Tamás fiait

2020. február 15. 10:44

A vád szerint a Betyársereg öt tagja egy cigány családot félemlített meg.

2020. február 15. 10:44

Zaklatás miatt több százezer forintos pénzbüntetésre ítélte a Betyársereg öt tagját, köztük Sneider Tamás, a Jobbik volt elnökének fiait az Egri Járásbíróság – számol be a Magyar Nemzet.

A vád szerint Erik és Márk a társaikkal együtt egy cigány családot félemlítettek meg.

Ahogy a Hír Tv is írja, a bíróság a másodrendű vádlottat, Sneider Márkot 800 ezer forint, a harmadrendű Sneider Erik 600 ezer forint büntetést kapott. Sneider Márkot a zaklatás mellett közúti veszélyeztetés miatt is elmarasztalták.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. február 16. 08:18
...és akkor mi van??
voltospultos
2020. február 15. 19:55
Dr Mucsi Erika nem.
OberEnnsinnen
2020. február 15. 16:34
1. Egy politikus fiai NEM KÖZSZEREPLŐK. De, valamilyen formában mégis megkülönböztetett figyelmet érdemelnek. 2. Zaklatás: Ha erősen visszanézel egy emberre, aki rád kiáltja, hogy "kivájom a szíved!", az zaklatásnak minősül? Úgy általánosságban: a "magyar bíróságok": egy nonszensz, debil eljárásmód letéteményesei. Magyarul: aljasok. Persze, tudjuk, félnek Soros érzékenyítőitől. De: ez lenne a megoldás? Nem azon kellene agyalniuk, rendben, ha az EU azt akarja, hogy vegyék magukhoz Soros módszereit, hogyan lehet ezen túl mégis csak AZ IGAZSÁGOT SZOLGÁLNIUK?
nyugalom
2020. február 15. 16:16
Mostanaig agyaltak rajta? A mellenyzsebukbol kivagjak! Ez a buntetes?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!