Karácsony: Összeállt a csapat

2020. február 12. 11:28

Budapest ügyei sokkal fontosabbak annál, hogy csak politikusokra bízzuk – fogalmazott a főpolgármester.

2020. február 12. 11:28

Imázsvideóban mutatta be a főpolgármester a csapatot, amely segíti őt Budapest vezetésében. A videóban feltűnik a többi között Jávor Benedek, – a főváros nemrégiben kinevezett brüsszeli képviselője – Korányi Dávid, – Bajnai Gordon egykori kül- és biztonságpolitikai főtanácsadója – és Erő Zoltán, Budapest új főépítésze is, aki 2004 és 2014 között a budapesti 4-es metró építész generáltervezőjeként a tervezőhálózat irányításáért és az egységes építészeti koncepcióért volt felelős. 

Karácsony Gergely a videóban hozzátette: „Budapest ügyei sokkal fontosabbak annál, hogy csak politikusokra bízzuk. Az élet egyéb területein, a civil szférában már sokat bizonyítottak. Együtt fogunk dolgozni azon, hogy a főváros mindannyiunk közös otthona legyen!

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2020. február 14. 08:14
Majtényi hol van?
Saksafar
2020. február 13. 19:53
Hogy is van a régi viccben - az egyik tudja az utat oda, a másik vissza, ő meg mindig itt van velünk. Miért csak 8 főt választott, amikor lehetne 50 is? Budapest kifizeti.
Szőke Ciklon
2020. február 13. 17:38
Na most már minden libsi kapott valamilyen zsíros állást? Nem felejtett ki valakit, aki számít a baloldalon, és a mellőzésért meg fog sértődni? Aztán azzal is kéne foglalkozni, hogy biztosan kirúgtak-e minden fideszest? Át kellene olvasni a keresztapától kapott instrukciókat, és kipipálni minden teljesített utasítást.
enes
2020. február 13. 12:48
Ada az aktivitás szakértő? Nem tudta, milyen hatása van fémek rácsszerkezetére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!