Így követelte korábban Karácsony pártja a klimatizált metrót

2020. február 26. 18:31

A Párbeszéd tagjai szaunához öltözve demonstráltak a metrókocsik klimatizálásáért.

2020. február 26. 18:31

Ahogy korábban megírtuk, a Fővárosi Közgyűlés baloldali többsége nem érezte fontosnak a hármas metró szerelvényeinek klimatizálását, pedig korábban még pont ők tüntettek, hogy legyen hűtés a metrókocsikon. 

Az akkor még fővárosban is ellenzékben levő Párbeszéd tagjai olyan táblákat tartottak, amiken a többi között az volt olvasható, hogy: „Tarlós Szauna”.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2020. február 27. 18:58
Debil mosolyú tébolydaszökevények jóízlés elleni performansza. Ennyire képesek politizálás címén! (És bejött nekik!)
antioxi
2020. február 27. 14:24
Karácsony Kurvára Zöld Gergely és a moslékosok megszopatták és hülyére vették az összes rájuk szavazót. Ez nem lenne baj, mert a híveik megérdemlik, de a budapesti szavazóikon túl további 1. 300 000 választót is becsaptak. Ez pontosan olyan mint Gyurcsány "kurvára elkúrtuk" tipusú választási csalása. Ideje lenne elkergetni a moslékosokat a ...csába.
Vakfolt
2020. február 27. 13:44
Ilyen hálátlan fizikummal én nem mutogatnám magam.
lendvaiildiko
2020. február 27. 12:45
KETTŐ AZ EGYBEN! Prájd menet. Promózzák a férfi-szerelmet, egyben tiltakoznak a putyin pincsijeként a Mütyiscsinszkij Masinostroitelnüj zavod-ban készült Orbán-metrókocsik ellen. Bár a prájd és antiputyinizmus egy füst alatti publikációja telitalálat, egyben a HIBBANT BALLIB "ELIT" ÓRIÁS BAKIja. VAJON, MENNYI SZÉNDIOXIDDAL EKVIVALENS MENNYISÉGŰ ÁRAMOT HASZNÁL EL FELESLEGESEN MAJD A hibbant TORDAI BENCE ADDIG, MÍG A SZAKÁLLAS BARÁTJÁNAK A COMBJÁT TAPOGATJA A FENTI KÉPHEZ HASONLÓAN MAJD A LÉGKONDI HÜVÖSÉBEN? FERI GERI AZT NYILATKOZTA, HOGY NEM TÁMOGAT SEMMIT, AMI MELEGÍT.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!