Hír TV: Mezőtúron is bántalmaztak egy pedagógust

2020. február 04. 10:55

A nagykátai eset után újabb bántalmazás videófelvétele került a világhálóra.

2020. február 04. 10:55

Újabb tanárbántalmazásról került fel videó a világhálóra: ezúttal egy mezőtúri iskolában diákok vették fel, ahogy társaik majdnem megütik, húzzák a ruháját és végül papírral csapkodják tanárnőjüket az iskolában – olvasható a Hír TV keddi cikkében. Mint írják, eredetileg a TV 2 hírműsorának, a Tények egyik nézője küldte be a szerintük megalázó felvételt, amin azt is hallani, ahogy közben hangosan nevetnek a diákok.

Mint kiemelik a cikkben, az is hallatszik, hogy a tanárnő elkeseredetten azt mondja, nem bírja már ezt idegileg.

Emlékeztetnek arra is, hogy napokkal ezelőtt került fel egy botrányos videó az internetre, azon azt látni, hogy lökdöste és leköpte tanárát egy szakiskolás Nagykátán. A társai közben arra biztatták, hogy üsse meg a pedagógust. Végül egy fadarabban fenyegetően elindult tanár felé. Az esetet a diák társai vették videóra – olvasható a cikkben.

Hétfői hír, hogy a köznevelési államtitkár szerint nincs helye az oktatási intézményekben a tanárok elleni erőszaknak. Maruzsa Zoltán azt mondta, amennyiben a pedagógusok is igényt tartanak rá érdemes átgondolni, hogy biztonsági rendszereket, például kamerákat szereljenek fel az intézményekbe.

(Mandiner)

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2020. február 04. 14:25
Előző hozzászólásomban szót emeltem a börtönbiznisz, a tanárverés, és a szegregációval való hamis vád ellen. A kormány azonban nagyon nehéz helyzetben lesz, ha rendet akar e-téren csinálni. Ugyanis félő, hogy sötét erők fel akarják szítani a magyar-cigány viszonyt, egyféle (pszichés) "polgárháborút" provokálva. És nem kizárt, hogy az EU parlamentben a hazát áruló képviselők mindebben közre fognak működni. Ezért a kormánynak maximális támogatásra lesz szüksége a társadalom többsége részéről, beleértve a tisztességes cigányokat is.
pensioner
2020. február 04. 13:53
Dicső eleink párszáz éve próbálkoznak, eddig sikertelenűl.
Sulammit
2020. február 04. 13:48
A lábát is emeli a srác, hogy fenékbe rúgja a tanárnőjét. Megszégyeníteni a pedagógust, ez a céljuk. Provokálják, hogy meddig mehetnek el vele szemben. Ez az anyját is megveri, az tuti. Hogy fajulhatnak el idáig a dolgok? Milyen emberek ezek? Ezt sem verheti pofán a tanárnő, mert meglincselnék ezek a fiúk, ahogyan a nagykátai tanárral is megtennék. A mandineren durván viselkedők is így kezdték?
Karácsony Szilvi
2020. február 04. 13:15
Gyöngyöspata, Nagykáta, Mezőtúr és mi lesz a következő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!