Gyurcsány szóvivője nem volt hajlandó kitűzni a „fehér, heteroszexuális keresztény vagyok” kitűzőt

2020. február 06. 16:12

Barkóczi szerint az elfogadásnak az egyik alappillére, hogy nem dörgöljük erőszakosan a másik orra alá, hogy mi mik vagyunk.

2020. február 06. 16:12

Ajándékot vitt a Demokratikus Koalíció szóvivőjének az Informátor műsorvezetője. Szarvas Szilveszter egy olyan kitűzőt adott át Barkóczi Balázsnak, amelyen az olvasható, hogy „fehér, heteroszexuális keresztény vagyok”. 

Barkóczi nem volt hajlandó kitűzni az ajándékát. Szerinte: „az elfogadásnak az egyik alappillére, hogy nem dörgöljük erőszakosan a másik orra alá, hogy mi mik vagyunk, hanem megpróbáljuk elfogadni azt, hogy ő miért olyan amilyen”. A DK szóvivője úgy folytatta: szerinte „a vészkorszakban különböztették meg a különböző politikai érdeklődésű, különböző szexuális identitású ás különböző rasszhoz tartozó embereket ilyen kitűzőkkel”.

Szarvas Szilveszter kérdésére – miszerint másokat meglehet e gyalázni és sérteni azért mert vállalják a vallásukat – Barkóczi azt mondta: akinek van füle, az hallotta, hogy Niedermüller Péter mit mondott és nem akarta félreérteni, aki félre akarta magyarázni az félrefogja magyarázni. A DK szóvivője hozzátette, hogy szerinte „Péter világossá tette, hogy nem emberekről, hanem ideológiákról beszélt, Pétert nem fogjuk lemondatni, nincs miért lemondatni”.

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. február 09. 19:54
Ki ez az alak? főállásban dk-s?
nyugalom
2020. február 09. 19:50
Egy féreg, aki kioszt! Nagy a szája, de egy proli, akárcsak a dk-banda!
toef36
2020. február 07. 16:07
Ő nem fehér, nem keresztény, nem heteró... Ennyi.
egyvilág
2020. február 07. 12:02
Egy alapos általános összefoglaló a sztereotípiákról és előítéletekről: http://egyvilag.hu/temakep/067.shtml
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!