Dömötör: Balhésabb ügyekről is szó lesz a frakcióülésen

2020. február 12. 17:11

Az államtitkár arra számít, hogy a börtönbiznisz és a gyöngyöspatai helyzet is szóba fog kerülni a Fidesz kihelyezett frakcióülésén.

2020. február 12. 17:11

Az alapvető célokban nagy változás nem lesz – ígérte ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, mielőtt elindult a Fidesz kihelyezett frakcióülésére. Dömötör Csaba azt mondta: „változatlanul erősebb gazdaságot szeretnénk, magasabb béreket, több támogatást a családoknak és mindezek keretéül biztonságot”. 

Az államtitkár hozzátette: „minden bizonnyal szó lesz balhésabb ügyekről, így például a börtönbizniszről, vagy a gyöngyöspatai helyzetről is”. Dömötör Csaba azt ígérte, hogy ha bármilyen döntés születik, arról a frakcióvezetők tájékoztatást adnak majd.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. február 13. 14:15
Fidesz frakcióülése: Orbán beszél a többiek bólogatnak.
artfx
2020. február 12. 19:02
Ha komolyabban vennék a "balhés" ügyeket, a fél vezérkar, és gazdasági háttér bilincsben távozna. Kiváncsian várom, de félek nem ez a forgatókönyv játszódik majd le :(
Vádakat terelő Juhász 2.0
2020. február 12. 18:22
Javaslom a pedofil perui nagykövet ügyének napirendre vételét. Miért az amerikai titkosszolgálat buktatta le és nem a magyar? Miért akarták eltitkolni, hiszen már tavaly novemberben vádat ellene a magyar ügyészség? A börtönbiznisz és a gyöngyöspatai események lennének a legbalhésabb ügyek? Mindkét ügyben az Orbán kormány álltal hozott törvények figyelembevételével, magyar bíróság hozta meg az ítéletet ,amit a kormány nem akar teljesíteni. A Fidesznek és Orbánnak önvizsgálatra lenne szüksége.
3M..
2020. február 12. 17:33
https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2011/01/ismerc591s-arcok.jpg Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!