Benkő: Jól halad a haderőfejlesztési program végrehajtása

2020. február 27. 18:41

Kecskeméten tartott kihelyezett ülést az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága.

2020. február 27. 18:41

Jó ütemben halad a honvédelmi és haderőfejlesztési program végrehajtása – jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Kecskeméten, ahol kihelyezett ülést tartott az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága. Benkő Tibor az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott ülésen közölte: a honvédelmi és haderőfejlesztési program megvalósításának első állomása a légierő megfelelő képességének megteremtése volt.

Képgyűjtemény a kihelyezett bizottsági ülésről:

Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Kósa Lajos, a bizottság fideszes elnöke az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának kihelyezett ülésén.

Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke egy H145M típusú helikopter pilótafülkéjében.

Kósa Lajos, a bizottság fideszes elnöke beszél az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának kihelyezett ülésén.

Janka Norbert orvos ezredes, egészségügyi műveleti főnök bemutat egy Airbus A319-es fedélzetén kialakított intenzív ellátó egységet az Országgyűlés honvédelmi bizottsága tagjainak.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter kezében egy Bren 2-es gépkarabéllyal a kezében az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának kihelyezett ülésén.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2020. február 27. 20:20
Évtizedek óta most van a legnagyobb függetlenítődésünk az egyre elavultabb orosz vackoktól...
szajnyalogatoviktor
2020. február 27. 19:49
https://index.hu/belfold/2020/02/27/dassault_falcon_7x_belseje_kormany_magyar_honvedseg_harangozo_tamas_kepek/ Kényelmes bőrfotelek és díszes faborítás látható a Magyar Honvédségnek vásárolt repülőn luxus repcsi az alcsuti miniputyinnak kozpenzbol..
nemecsekerno_007
2020. február 27. 19:00
Helyes, ráfér a honvédségre.
Íjász
2020. február 27. 19:00
Mind a civil, mind a katonatársadalomban tudatosítani kell, hogy a haderőfejlesztési program derékba törik egy esetleges 2022-es kormányváltás esetén. Ne legyen így!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!