Bencsik János kilépett a Jobbikból

2020. február 19. 15:09

Ehhez az erkölcstelen és önpusztító politikához a továbbiakban nem vagyok hajlandó asszisztálni – fogalmazott a politikus.

2020. február 19. 15:09

A politikus úgy fogalmazott, hogy döntésének számos oka van, ugyanakkor kiemelte, hogy „a Jobbik tisztújító kongresszusán Jakab Péter és Gyöngyösi Márton politikai bosszúhadjáratot hirdetett mindazon jobbikos vezetők és munkatársak ellen, akik nem az ő csapatukat erősítették”. „Ehhez az erkölcstelen és önpusztító politikához a továbbiakban nem vagyok hajlandó asszisztálni” – tette hozzá Bencsik.

Bencsik János elmondta azt is, hogy döntésében Jakab Péter a párt február ötödikei frakcióülésén tett kijelentései is szerepet játszottak. Bencsik állítása szerint Jakab akkor azt mondta: „a továbbiakban nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra, mert ezek megosztóak és akadályozzák a baloldali szavazóknak való megfelelést”.

 

 

 

 

Összesen 334 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bogyó Tibor
2020. február 20. 12:48
BENCSIK BEJELENTETTE, HOGY TOVÁBBRA IS A MOSLÉKOKAT TÁMOGATJA!
llnnhegyi
2020. február 20. 12:07
Jakab Péter és Vadai Ágnes csókot váltottak, nyelvük a beleik végét is elérték. Együtt mentek,kézenfogva a DK székház udvarába,ahol elkezdték a nagy Gréczy Zsolt internetes szatír meggyötört faszát verni verni verni verni......
VeTraTa
2020. február 20. 09:42
Ugyanaz a proletár keménymag, ami 2010 előtt is megvolt, csak most már a radikális magyarok nem kérnek ebből....
Vakfolt
2020. február 20. 09:38
Ez már a végjáték Vergődiusztól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!