A Lánchíd nem alkalmas gyalogoshídnak a BKK új vezérigazgatója szerint

2020. február 24. 09:35

Varga Ivett szerint a láncok magassága miatt nem lehet jól rálátni a Dunára.

2020. február 24. 09:35

Varga Ivett-tel, a BKK új vezérigazgatójával készített nagyinterjút a Hvg. Varga az aktuális fővárosi kérdések között hosszan beszélt a Lánchíd felújításáról is. Szerinte a BKK részéről ez az egyik legsürgetőbb projekt. Lezárni ugyan egyelőre nem kell a hidat, de további korlátozásokon el lehet gondolkozni.

Varga úgy fogalmazott: „A Lánchíd a klasszikus értelemben vett gyalogoshídnak nem alkalmas, hiszen egy átlagos magasságú ember az útpályáról a láncok magassága miatt nem lát rá jól a Dunára. Reális forgalmi változat lehet, hogy az útpályát csak kerékpáros forgalomra, vagy kerékpáros forgalomra és közösségi közlekedésre használjuk, illetve mentők, tűzoltók természetesen át tudnak rajta haladni, a gyalogosok pedig a felújítás után is a járdán közlekedhetnek.”

A teljes interjút itt olvashatja.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. február 24. 20:06
pukk
nyugalom
2020. február 24. 14:45
Ki ez az evettke?
NATLYNEZ
2020. február 24. 13:49
Ezt Tarlós Úr mondta először.
Coccothraustes
2020. február 24. 12:59
A moslékellenzék kaszinót akár csinálni a várból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!