Varga Judit is szerepel 2020 húsz befolyásos politikusnője között

2020. január 02. 10:14

„Hogy mik nem történnek” – írja az igazságügyi miniszter.

2020. január 02. 10:14

A legnépszerűbb holland politikai hetilap, a Elsevier Weekblad többek közt a belga, az új-zélandi és a finn miniszterelnök és a szlovák elnök asszony társaságában 2020 húsz befolyásos politikusnője közé sorolta Varga Judit igazságügyi minisztert.

A hetilap Orbán Viktor „elbűvölő ágyújának” és „bájos exügyvédnek” nevezi Varga Juditot. Az újságban leírtak szerint az a feladata, hogy arról győzze meg a világot, hogy Magyarország egészséges jogállam.

Varga Judit maga számolt be erről a közösségi oldalán.

Ha csak ezen múlik, ám legyen” – írja.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. január 03. 16:49
Magyarország jogállam. Csak az idiótákat kell győzködni erről... Éljenek a Hármas Bölcsek!
duzur
2020. január 03. 16:31
Legföbb ideje, hogy a magyar nök érdemben szerepeljenek a konzervativ politikai életben is.
sármosi
2020. január 02. 22:39
Még belegondolni és elképzelni is kínos azt, amint a saját, fatálisan hibás fordítása folytán és révén az õminiszterségét tövig ajnározó FB-hozzászólásokat a miniszterasszony éppen egy-egy varázslatos mosollyal és bájos önelégültséggel nyugtázza. Ezért mivel nekem személyesen FB-m elvi megfontolásokból soha nem is volt, és így most sincs, megkérek valakit, akárkit, bárkit akinek viszont van, hogy a mégtovábbi kínos félreértések elkerülése érdekében az elõbbi hsz-mat neki (a minisztasszonynak) egyenesen oda belinkelni sziveskedjék. Hátha törlés elõtt még el is olvassa! Mert akkor biztos, hogy meg is értené!
sármosi
2020. január 02. 22:04
Bocsánat, de mível teljesen kezdõ-zöldfülû vagyok a fórumon, így a fenti, debütáló hozzászólásomat egyenesen két példányban sikerült elküldenem. Az egyiket közülük ezennel semmisnek nyílvánítom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!