Ötvenes éveket idéző propagandát tol az MSZP-közeli portál

2020. január 09. 16:34

A szemei némi fáradtságra utalnak, de a mosolyán kétség kívül látszódik a motiváltság. Csak így tovább! – drukkolnak önfeledten Szombathely szocialista polgármesterének az MSZP-közeli propagandaoldal szerkesztői.

2020. január 09. 16:34

„Nem az első eset, hogy Szombathely polgármesterének fotójától zsong az internet, de a legcukibb családi és legmenőbb kampánykép után most a legdolgosabb polgármester fotó is az övé! Dr. Nemény András ugyanis már január másodikán, délben azzal üdvözölte Facebook közösségét, hogy belevágott a munkába. A szombathelyi polgármesternek tehát elég gyorsan elkezdődött a meló, és őrült gyorsasággal elindította az új évet, bár azért egy igazán kedves fotó erejéig tartott némi szünetet. A szemei némi fáradtságra utalnak, de a mosolyán kétség kívül látszódik a motiváltság. Csak így tovább!” – tudósít az ötvenes éveket idéző módon Nemény András hétköznapjairól az ezalenyeg.hu nevű MSZP-közeli portál.

Ahogy korábban hetilapunkban már beszámoltunk róla, az Ezalényeg.hu nevű ellenzéki propagandaoldal indulását követően mint 50 millió forintot költött a Facebook-kampányra, így aligha van budapesti lakos, aki ne találkozott volna a közösségi médiában az oldal „híreivel” az önkormányzati választási hajrában. A portál felelős kiadója a budapesti Dohány utcában bejegyzett Oraculum 2020 Kft. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Páva Zoltán, aki a volt MSZP-s komlói polgármester és országgyűlési képviselő, idősebb Páva Zoltán fia. A Magyar Nemzet szerint a Páva családdal a Gyurcsány–Bajnai-kormányok igen bőkezűek voltak. Ifjabb Páva Zoltán 2008 és 2010 között a Miniszterelnöki Hivatal tanácsadója volt. Egyik cége, a Medich-Technik Bt. csaknem 5 millió forintot kapott szaktanácsadói tevékenységéért 2008-ban.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. január 10. 22:44
Mégis az ÁVH mit toljon?
B_kanya
2020. január 09. 21:11
"Az ítélőtábla szerint nem állított valótlanságot Budai Gyula azzal, hogy Czeglédy Csaba egy olyan bűnszervezetet irányított, amely több, mint hárommilliárd forintot tüntetett el, és kampánypénzt gyártott az MSZP-nek és a DK-nak. A jogerős döntés kimondta: Az alperes az alapul szolgáló tényeket nem torzította el, nem hamisította meg, azokat nem tüntette fel hamis színben, azokból teljes mértékben okszerűtlennek nem tekinthető következtetést vont le, amely a véleménynyilvánítási szabadság magasabb szintű oltalmát élvezi. Az alperes a jelentős közérdeklődésre számot tartó ügyben álláspontját jogszerűen fejtette ki, véleménye nem indokolatlanul bántó, sértő, lealázó." Miért ez jut eszembe?
billwilson
2020. január 09. 20:56
akkor ebben is hasonlítanak a fideszre
Akitlosz
2020. január 09. 20:05
Bezzeg a Mandiner propagandája! Színtiszta 2010-es évek idézése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!