Otthagyta az MSZP-t Szanyi Tibor

2020. január 06. 07:46

„Megszüntettem az MSZP-ben viselt tagságomat és tisztségeimet. A magyar baloldalon szervezeti űr van, s ennek belakásával kívánok foglalkozni” – közölte Szanyi Tibor.

2020. január 06. 07:46

„Vízkereszt, vagy a jó boszorkány ünnepe valaminek a végét, ill. az elejét jelenti. Megszüntettem az MSZP-ben viselt tagságomat és tisztségeimet. A magyar baloldalon szervezeti űr van, s ennek belakásával kívánok foglalkozni. Aki ott van ott van, aki nincs nincs. A barátság örök” – közölte Szanyi Tibor a Twitteren.

Az Indexnek a döntése kapcsán azt nyilatkozta: „Őrületes baloldali vákuum keletkezett Magyarországon, jelenleg nincs egyetlen valódi baloldali tömörülés sem, csak neoliberális pártok működnek, holott ebben a társadalomban ma is sokan, sok fiatal is kifejezetten baloldali érzelmekkel és meggyőződéssel bír, így joggal igényli ezek hiteles politikai képviseletét”. Szanyi szerint nincs semmi meglepetés a kilépésében: „mintegy 15 éve mondom, hogy számomra az MSZP nem, vagy nem eléggé baloldali”.

(Twitter, Index)

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2020. január 07. 21:20
Egyedül vagy Tíbor. Egyedül!
syphax
2020. január 07. 00:35
Szanyi, csinálj magadnak egy szocdem pártot! AZ MINDENKINEK JÓ LESZ!!! A SARKI CSEHÓBAN A VÁCI ÚT ÉS A VÁG UCCA SARKÁN--A XIII.KER-BEN FOGNAK HOZZÁD CSATLAKOZNI BASZODALÁSSAN...MÁR HA FIZECCC NEKIK EGY SPRICCERT, VAGY EGY HÁZMESTERT--A SAVANYÚBBÓL.
Óbor Dezső
2020. január 06. 21:59
Szanyi Kapitány, most megmutathatod hogy igazi kapitány vagy e,... vagy csak egy szájhős! Kiváncsi vagyok hogy van e még vér.......vagy csak olyan vagy mint a grecipöcse!!!
Saksafar
2020. január 06. 17:49
Most, hogy az elmúlt ciklusban elegendő kárt okoztál az EP-ben M.o-nak, a maradék idődet inkább az alkohol tartalmú italoknak szenteled? Akkor irány a déká, Feri kikészített poharakkal vár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!