Nyest zuhant a nézőkre a Miskolci Színházban

2020. január 23. 16:52

A kistestű ragadozó a padlásról zuhanhatott a nézők közé.

2020. január 23. 16:52

A Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán váratlan meglepetés érte a nézőket, amikor a levegőből közéjük esett egy nyest – írja a boon.  Szerencsére a nézőtéren nem alakult ki pánik a váratlan vendég érkezése miatt. 

Nagyon büszkék vagyunk a nézőinkre, mert nem alakult ki pánikhangulat” – tudtuk meg a portál a Miskolci Nemzeti Színháztól. „Olyannyira, hogy a fellépők is csak az előadás végén értesültek a kis közjátékról. Ráadásul a közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek munkatársainknak minél gyorsabban kézre keríteni a betolakodót, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtünk. Ezúton is köszönjük nézőink megértését. Természetesen átvizsgáljuk az egész padlást, hogy a későbbiekben ne kerülhessen sor hasonló malőrre.”

A történet itt nem ért véget, ugyanis a közösségi oldalakon később megjelent egy hír, miszerint a közeli mélygarázs parkolóőre talált egy rossz állapotban lévő nyestet. Elhelyezte egy dobozban, és a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívta segítségül, akik éjfél után néhány perccel meg is érkeztek.

Lehoczky Krisztián, a madármentő állomás vezetője saját közösségi oldalukon, vasárnap reggel kilenc óra körül számolt be arról, hogy a szőrmók – ami nagyon rossz állapotban került hozzájuk – sajnos a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.

(nyitóképünk illusztráció)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2020. január 24. 08:31
Elengedték az utcán??? Kellett volna hívni az állatmentőket. Ez egy szegény eltévedt állat volt, semmi keresnivalója nem volt a "Régiposta" utcán.
syphax
2020. január 24. 07:54
Talán csak miskolciak számára érdekes másoknak nem: A LEIRT ESET NEM(!) A MISKOLCI NEMZETI SZINHÁZ "NAGYSZINHÁZÁBAN" TÖRTÉNT, HANEM A KAMARASZINHÁZBAN! ERGO: ÚGY LÁTSZIK EZ A "NYESTJÓSZÁG" INKÁBB AZ UNDERGROUND MEG KISÉRLETI PRODAKSON-OKAT FAVORIZÁLTA. SZÓVAL EZ NEM FIDESZ-KDNP-S NYEST VÓT', HANEM INKÁBB DK-MOMENTUMOS NYEST! KÉRETIK MINDEZT A SZINHÁZI KRITIKÁK MEGIRÁSAKOR BÉ-KALKULÁLNI! CSÁKI JUDITNAK KÜLÖNÖS TEKINTETTEL AJÁNLHATÓ AZ ILYEN "NYEST-ES" PERFORMANSZ. SŐT. AZ EZUTÁNI ELŐADÁSOKON MÁR A KAMARASZINHÁZ FOÁÉJJÉ-JÁBAN--ÚGY A RUHATÁR KÖRNYÉKÉN--NYESTEKET KELLENE OSZTOGATNI A NÉZŐK SZÁMÁRA--RENDEZŐI UTASITÁSRA.....SZÉP KÖVÉR, SZŐRÖS NYESTEKET. ALKALMASINT, ÜNNEPI ELŐADÁSOKON MEGTESZI 1-2 PATKÁNY IS, HA MÁR NAGYON KIFOGYNAK A NYEST.. RENDEZŐI PÉLDÁNYOK.
még fokozza
2020. január 24. 06:49
„Nagyon büszkék vagyunk a nézőinkre" Az egyszerű, tudatlan színházjáró sznobok ijedtükben agyonverték szegényt. De lehet, hogy az eset rosszabb és PR ből került oda az állat.
3M..
2020. január 23. 19:25
És? A kórházakban meg patkányok. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!