Niedermüller: Nincs miért bocsánatot kérnem

2020. január 28. 22:06

A Demokratikus Koalíció alelnöke úgy véli, félremagyarázták a mondatait.

2020. január 28. 22:06

Ahogy megírtuk, múlthéten Niedermüller Péter az ATV műsorában az alábbi kijelentést tette:
Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem-magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek.

Niedermüller ismét az ATV-ben járt. Kijelentette: szerinte nincs miért bocsánatot kérnie. „Az egész beszélgetés arról szólt, hogy a kormány a különböző megkülönböztetéseken, diszkriminációkon keresztül, hogyan hoz létre egy politikai csoportot. Ez a fehér, keresztény, heteroszexuális – az elmúlt néhány hónap ideológiai terméke. Ezzel kampányol a miniszterelnök” – fogalmazott R a polgármester. Szerinte soha, sehol egy fél mondattal nem beszélt társadalmi csoportokról, hanem ideológiáról volt szó.

„A miniszterelnök néhány héttel ezelőtt egy politikailag kezelhetetlen és gusztustalan mondatot mondott. Senki fel sem kapta a fejét” – tette hozzá a DK alelnöke.

„Ha nem is vonja vissza, amit mondott, nem gondolja úgy, hogy a stílusért bocsánatot kéne kérnie?” – tette fel a kérdést Rónai Egon műsorvezető az adás végén Niedermüllernek. „Semmi miatt nem kell bocsánatot kérnem” – szögezte le a DK-s politikus. Végül Rónai kért elnézést azoktól a nézőktől, akiket a műsorban elhangzott mondatok megbántottak.

(ATV)

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2020. február 02. 18:50
ez a rágcsálófejű szarcsimbók is megdögölhetne már! a fehérgyűlölet az amcsi demokraták fémjelezte politikai oldal terméke, és ezzel az egyre növekvő számú afro közösséget akarják maguk mellé állítani... De Magyarországon azért még mindig a fehér, kersztény, heterók vannak többet. itt ez a kijelentése értelmezhetetlen.... csak majmol, másol a kis köcsög! :D
syphax
2020. február 02. 10:33
"..Niedermüller: Nincs miért bocsánatot kérnem..." VAN! TE ROHADT MOCSKOS FÉREG, BŰZLŐ SZARTÚRÓBOGÁR!
Paul
2020. január 30. 04:37
Je suis Rémísztő képződmény!
Atilla
2020. január 29. 21:29
Fejér,fehér,keresztény,heteró(értsed normális férfi nő kapcsolat)van e Magyarországon? Ha nincsen,akkor csend de ha van,akkor harcra fel!!! Írmagjától is megszabadulni ettől a náci párti képződménytől!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!