Megérkezett a Jobbik elnökválasztására a wellnesskirály ózdi polgármester

2020. január 25. 12:55

Az Informátor stábja Janiczak Dávidot faggatta a Bástya elvtársi fürdőzésről.

2020. január 25. 12:55

Ahogy korábban mi is megírtuk, pár hete műszaki bejárásnak álcázott privát fürdőzést tartott Ózd jobbikos polgármestere és kísérője a város uszodájában, ami miatt a vendégeknek korábban el kellett hagyniuk a fürdőhelyet. 

Az Informátor stábja most a Jobbik tisztújítására érkezett Janiczakot faggatta arról, hogy mennyire tartja elfogadhatónak ezt a „Bástya elvtársi stílust”. Az ózdi polgármester „a Habony-média kitalációjának” nevezte az esetet, szerinte a felvételeken csak az látható, ahogy olvas az uszodában. Janiczak Dávid végül érdemi válasz nélkül hagyta ott az Informátor stábját.

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2020. január 26. 09:27
Én és a vej nesz Janiczar Góliáth verse Csodálatos testemet, mielőtt por betemet, hűs vizekbe mártanám, mert kellene a párta mán ama picinyke fejre, melytől fejem jő helyre, hogyha jó helyre dugom az öt hüvelykes rúgóm. Higgyétek ózdi érc itt, mely lekerüli Gréczyt, ezért kell az, hogy ázzon ne ussza meg szárazon nászom, s akkor jó vej leszek hála a vellnessznek! -------------------------- Hah...hah..., de milyen neszek a fürdővízben ezek? Nem fürdözhetnek ezrek ahol én Neptun leszek hableányom meg sellő, ki veletek sose lő!
útonjáró
2020. január 25. 16:29
szegény csajszi végig csak lobog utána mint valami sál... :P
Newman
2020. január 25. 16:05
Bástya elvtárs, nem jobbikos! Hát film is készült róla, "tanu" van rá!:))
buckafej
2020. január 25. 15:02
Egyszer láttam Miskolcon ezt a majmot. Mi a fene van az ózdiakkal, hogy ezt a balfaszt már másodszor megválasztották? Se nem okos, se nem szép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!