M1: Harcra szólítja fel a romákat Soros György fia

2020. január 28. 10:56

Magyarországról is beszél legújabb videójában az amerikai milliárdos és fia.

2020. január 28. 10:56

Egyik küldetésem, hogy segítsem a romákat – erről beszél Soros György, egy, az internetre néhány nappal ezelőtt feltöltött videóban. A milliárdos fia – ugyanebben a kisfilmben – arra szólítja fel a romákat, hogy harcoljanak a saját jogaikért. Az M1 szerint az időzítés azért is feltűnő, mert éppen vitában áll a kormány az egyik Soros György által támogatott alapítvánnyal a gyöngyöspatai cigány családoknak megítélt kártérítés miatt.

A Pesti Srácok szerint a milliárdoson és fián kívül a romák integrációját körbejáró, több mint négyperces felvételen a nemzetközi Soros-világ színe-java megszólalt, így többek között Patrick Gaspard, a Soros-alapítvány elnöke, Zejko Jovanovic, az Open Society Roma Initiatives Office igazgatója, Sonja Licht, a belgrádi Soros-alapítvány vezetője, Violeta Naydenova, az Open Society European Policy Institute politikai elemzője, és Simon Walley is elmondta a véleményét a kérdésben. A húzónevek azonban közel sem ők voltak.

(Mandiner)

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcus Crassus
2020. április 25. 13:27
Nem csak a romákat, minden parazita létformát segítesz, te szétkúrt seggü buzigyerek.
öszödibeszéd
2020. január 29. 20:49
Soros fia legutóbb szeretőjével hempergett a Gresham Palota elnöki lakosztájában, majd olyan buliról posztolt képeket, ahol a féktelen partyn a világ legdrágább pezsgőit döntötték magukba a partyarcok. Most komolyan, kinek hiteles ez a playboynyuszi bármiben is???
ato boldizsár
2020. január 29. 15:03
Mondjuk ilyen fejjel nehéz is lenne pozitív hőssé válni.
Jason Bourne
2020. január 29. 12:46
Félelmetes a kép beállítása, ahogy Gyuri bácsi meg a fiacskája félhomályból nyilatkozik. Mint Palpatine.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!