Hír TV: Nem zavarja Kálló Gergely szélsőjobbos múltja az őt támogató baloldali pártokat

2020. január 07. 20:07

2020. január 07. 20:07

Nem zavarja Kálló Gergely szélsőjobbos múltja az ellenzéket a Hír TV szerint. A csatorna arról számolt be, hogy az ellenzéki pártok a dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson Kálló személyében egy olyan jobbikos mögé sorakoztak fel, aki korábban hűséget fogadott Tyirityán Zoltnak, a Betyársereg szélsőséges nézeteket valló vezetőjének.

Dunaújvárosban azért tartanak időközi választást, mert a térség korábbi képviselőjét októberben a város polgármesterévé választották, emiatt parlamenti mandátumáról le kellett mondania.

Tyirityán Zsolt úgy reagált, Kálló részéről jellemtelen és elvtelen lépés, hogy a baloldali pártok támogatásával indul, amivel megszegte a szavát. Kálló Gergely a Hír TV megkeresésére nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2020. január 10. 18:33
A fideszben nyilván egy darab ember sincs, aki dicsérte volna a Betyársereget..
Aerion
2020. január 09. 14:09
Bárki, aki nemzetpártiként nemzetellenes politikai erők bármely tagjával bármilyen politikai okból, érdekből kollaborál, az a nemzetiérdek ellen tesz, és aki a nemzeti érdek ellen tesz - az hazaáruló. Ez a definíciós kategória csak egyféleképpen igaztalan, ha az illető személy nem nemzetpárti, akkor ugyanis nem lehet hazaáruló, csak bolsevista.
mokány
2020. január 08. 21:07
Kapca betyár.
makapaka2
2020. január 08. 14:02
Ez a gerinctelen ballikos banda, hatalomért az anyját is eladná, elárulná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!