Élményfürdőt és hidat építene Győrben Dézsi Csaba András

2020. január 03. 15:40

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének programjában a fásítás és az egészségügyi ellátás javítása is szerepel.

2020. január 03. 15:40

Megjelent Dr. Dézsi Csaba András győri programja pénteken. A Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje a Facebook-oldalán tette közzé a húszpontos programot.

A program szerint a Fidesz-KDNP közgyűlési többsége garanciát jelent arra, hogy minden városrész tovább fejlődhessen Győrben. „A legfontosabb az, hogy az itt élőkkel közösen erősítsük és fejlesszük tovább Győrt” – áll a programban.

A húszpontos tervben szerepel a lakossággal történő folyamatos egyeztetés, a tömegközlekedés színvonalának emelése, a betegellátás korszerűsítése, és egy új mentőállomás létrehozása is. 

A Modern Városok program keretében új élményfürdő is épülne Győrben, de felépítenének egy új hidat is a Mosoni-Dunán. Növelnék a zöldfelületek számát a kisalföldi városban, megújítanák a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket, és tovább erősítenék a város közbiztonságát is. 

Győrben január 26-án tartanak időközi önkormányzati választást, mivel a szexbotrányba keveredett előző polgármester, Borkai Zsolt az október 13-i önkormányzati választás után lemondott a tisztségéről.

nyitókép: MTI/Krizsán Csaba


 

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. január 05. 16:48
IMÁDKOZOM A FŐORVOS ÚR GYŐRI VÁLASZTÁSI GYŐZELMÉÉRT!
Maraslako121
2020. január 04. 14:35
MSZP- s tolvajról mikor lesznek zaklató recskas kepek?
Paskai
2020. január 04. 14:14
Ez nem akar az Adrián vitorlázni?
Maraslako121
2020. január 04. 13:03
MSZP-s gyereknek programja: Aki nem lop évi 100 milliót az hülye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!