3D-ben köszönt Szél Bernadett a dalai lámának

2020. január 03. 14:38

Levelet kapott a független országgyűlési képviselő, aki következetesen kiáll Tibet függetlensége mellett.

2020. január 03. 14:38

A levél tartalmáról nem közölt semmit a független országgyűlési képviselő, így nem tudhatjuk meg, mit is írt neki a száműzött vallási vezető (aki a közölttel ellentétben nem Dalai).

Azonban azt újfent megtudhatjuk, hogy a politikus továbbra is a szabad Tibetben, hiszen a poszthoz kiírta: „Free Tibet!”

(Apró betűs: sajnos borítóképünk illusztráció, ugyanis nem tudjuk beilleszteni a 3d-s fotót.)

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amon-Li-Sa
2020. január 04. 10:09
Találni kéne egy másik kifejezést a "független parlamenti képviselő" helyett! Értem én, hogy az túl hosszú, hogyaszongya : a senki által meg nem választott, kitudjamármilyenpártlistárólaparlamentbediffundáltésmégabbóliskihajított megélhetési politikus....... , de ez így félrevezető.
triumphator
2020. január 04. 09:22
Szabad Székelyföldet! Na, ezt nem fogja sose felvállalni ez a senkinek is senki senki.
nyúlgerinc
2020. január 03. 18:22
Az üzente a láma úr, hogy bekéredzkedne a combjai közé. Ha eccer erre jár... ☺☺☺
Akitlosz
2020. január 03. 18:14
A Mandiner nagyon szereti cikizni az ellenzéki politikusokat a helyesírásuk miatt, miközben a Mandiner cikkeinek a helyesírása semmiben sem különb. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyobb a szálka, mint a gerenda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!