Miniszterelnökség: Szakács László és az MSZP szokás szerint téved, csúsztat, hazudik

2019. december 04. 18:44

Az Atlétikai Központot nem a korábbi Quaestor-területen építi meg az állam – reagált a tárca Szakács László kijelentésére.

2019. december 04. 18:44

A tárca ezt az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arra reagálva írta, hogy az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón azt mondta: áron alul, a Quaestortól „nyúlta le” a kormány azt a ferencvárosi telket, amelyen az atlétikai stadiont tervezik felépíteni.

A Miniszterelnökség közölte: az MSZP szándékosan nem mond igazat. Az Atlétikai Központot nem a korábbi Quaestor-területen építi meg az állam.

„Az általuk kifogásolt, szóban forgó területet a közismerten baloldali kötődésű Wing Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zrt.-től (korábbi Wallis) vásárolta meg az állam a hivatalos értékbecslő vagyonértékelése alapján és a jogszabályok maradéktalan betartásával” – áll a kommünikében.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fregoli
2019. december 05. 11:34
Wallis? De ismerős...Gordonka muzsikált ott, ha jól emlékszem... Mellesleg van annak valami bája, amikot azt kifogásolják, túl olcsóm vesz meg az állam valamit. Ilyen hülye csak a moslekkoalícióban van.
Berecskereki
2019. december 04. 19:11
"az MSZP szokás szerint téved, csúsztat, hazudik" és számolni se tudnak. A másik posztnál. "Kálmán-Pikó István, a Quaestor-károsultak képviselője azt mondta, az állam 18 milliárd forintért vette meg a telket a Quaestor csődje után," "Hozzátette: a magyar állam úgy „kártalanította” a Quaestor-károsultakat, hogy a piaci ár ötödéért „lenyúlta” azt a telket, amelyre a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság stadionját akarják felépíteni." Már most! Ha 18 milliárdért a piaci ár ötödéért vásárolták meg, akkor a piaci ár 90 milliárd. Hogyan lesz ebből 100-200 milliárd?
sozlib_abschaum
2019. december 04. 19:05
"Miniszterelnökség: Szakács László és az MSZP szokás szerint téved, csúsztat, hazudik", miért nem csodálkozom, hogy a bolsevikok csúsztatnak, hazudnak. A moslékkoalíció rühelli már a "neonáci" lyobbikot "Az Origo úgy tudja, hogy ebben a levélben - amelyet egyébként éppen október 23-án írt - Tompa Andrea az önkormányzati választásokat az '56-os forradalomhoz hasonlítja, hazudik a választási eredményekről és letagadja, hogy az antiszemita Jobbik részese volt az ellenzéki koalíciónak. " https://www.origo.hu/itthon/20191204-vidnyanszky-attila-levele.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!