Lövöldözés lett a vége egy parkolási vitának Budapesten

2019. december 16. 11:29

A kőbányai rendőrök a lövöldözőt a helyszínen elfogták, majd előállították, az engedéllyel tartott fegyverét pedig lefoglalták.

2019. december 16. 11:29

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás egy budapesti férfi ellen, aki gáz-riasztófegyveréből több lövést is leadott vasárnap délután a főváros X. kerületében, mert elfoglalták a lakóhelye előtti parkolóhelyet – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a 37 éves férfi a kőbányai Gyakorló utcában, a lakása előtti parkolóban először üvöltözött, azt sérelmezve, hogy valaki beállt az ő parkolóhelyére. Ezután berohant a házba a gáz-riasztófegyveréért és az utcán többször a levegőbe lőtt.

A társasház egyik lakója próbálta megnyugtatni, de a férfi rászegezte a pisztolyát, majd a pólójánál fogva megragadta és ellökte. A 72 éves férfi az eséskor beütötte a fejét a járdaszegélybe, 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A kőbányai rendőrök a lövöldözőt a helyszínen elfogták, majd előállították, az engedéllyel tartott fegyverét pedig lefoglalták.

(MTI)

(Képünk illuszráció)

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. december 16. 18:11
Az az alapvető probléma, hogy kevés a parkolóhely. Amitől aztán frusztráltak az autósok. Csak nem mindegyik lövöldöz.
annamanna
2019. december 16. 17:57
"A 72 éves férfi az eséskor beütötte a fejét a járdaszegélybe, 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett." Konkrétan ilyen eséssel indokolták Camilla hercegné bátyjának hirtelen halálát. Cigizés közben elcsúszott, beütötte a fejét a járdába és elhalálozott.... Már közönséges ember emiatt 8 napon BELÜL gyógyuló sérülést szenved, Camilla hercegné bátyja a túlvilágra költözött...... (nem boncolták).
atila68
2019. december 16. 15:24
Mikor ezek a lakótelepek épülte 180 gépjármű jutott ezer emberre, és a parkolókat 200-220 autóra méretezték ezer lakosként. Most ennek a duplája van az utakon, belvárosban, több emeletes lakókörnyezetben a háromszorosa.
Bell & Sebastian
2019. december 16. 14:39
Ezt legalább lecsukják, frázispufogtatásért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!