Gulyás: A Gothár-ügynek kell, hogy legyenek következményei

2019. december 12. 11:31

Az nem tekinthető következménynek, hogy annak az igazgatónak haja szál sem görbül, aki egy éven keresztül ezt az ügyet eltussolta – tette hozzá a miniszter.

2019. december 12. 11:31

Bizonyos szerkesztőségek megtalálnak, megszereznek minisztériumi anyagokat „és ezeket nyilvánosságra hozva, kész kormányjavaslatként kommentálják ezeket. A múlt héten ennek voltunk tanúi” – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kulturális törvénycsomag elleni tüntetéssel kapcsolatban a kormányinfón. Gulyás Gergely szerint a tüntetést meghirdető balliberális politikusok lukra futottak abban az értelemben, hogy „mire meghirdették a tüntetést, kiderült, hogy az elfogadott jogszabály szinte semmit sem tartalmaz abból a minisztériumi előterjesztésből, ami a sajtóban megjelent”.

A miniszter arról is beszélt, hogy szerinte a kormány világossá tette, hogy „van, ami nem maradhat következmények nélkül” – utalva a Katona József Színházban történt zaklatásra. Gulyás Gergely ezzel kapcsolatban világosan kijelentette: „a Gothár-ügynek kell, hogy legyenek következményei”. Hozzátette: „az nem tekinthető következménynek, hogy annak az igazgatónak haja szál sem görbül, aki egy éven keresztül ezt az ügyet eltussolta.

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. december 16. 13:51
GOTHÁRT SENKI NEM AKARJA KIHERÉLNI. CSAK MEG ÓHAJTJA GÁTOLNI HOGY ZSENGE FIATAL LÁNYOKAT RONTSON MEG EZ A SZATIR.
syphax
2019. december 14. 04:10
Bizony-bizony: A SZINHÁZAK VILÁGA MANAPSÁG A MOCSOK, A SZAR, A FING, AZ RKÖLCSTELENSÉG ÉS A GENYÓ VILÁGA. OTT NEM A "SZENT MŰVÉSZET" A LEGFONTOSABB--BÁRMIT IS DUMÁLNAK PERSZZE ERRŐL FÉLRE(!!!)--HANEM AZ, HOGY KI- KIVEL BASZIK, 'HOGYAN ÉS MENNYIT, MILYEN TECHNIKÁVAL...ÉS HOGY MENNYIRE ÉS MIKÉPPEN "ÉLVESZ" EGYIK VAGY MÁSIK EMBERNEK KINÉZŐ KAN VAGY SZUKA. MINDEZT PERSZE EUFEMIZÁLJÁK-KÖDÖSITIK, "MÁZBA CSOMAGOLJÁK" FÉLREVEZETÉS CÉLJÁBÓL: ARRÓL BESZÉLNEK--FÉLRE(!!!), ÚGYSZÓLVÁN CSAKIS KIZÁRÓLAG(!)--MI MNNYIRE "JÓ" VAGY "NEM JÓ". MÁRMINT, HOGY VAN "JÓ" ÉS 'ROSSZ" SZINMŰVÉSZET--DE EZ PUSZTA MELLÉBESZÉLÉS, SÓDERDUMA... AZ UTOLSÓ "ERKÖLCSÖS SZINÉSZ" TALÁN-TALÁN MÉG VALAMENNYIRE, AZ ALKOHOLISTA SINKOVITS IMRE VOLT ÉS TALÁN MA MÉG RÉSZBEN "AZ: " EPERJES KÁROLY. AZ UTOLSÓ ERKÖLCSÖS SZINÉSZNŐ--AKI NŐ IS VOLT MEG SZINÉSZ IS-- A SZEGÉNY KÁLDY NÓRA VOLT A MADÁCH-BAN....TALÁN NEM VÉLETLENŰL HALT MEG OLY' FIATALON....
BőröndÖdön
2019. december 12. 23:52
Gergő,és mi van a zaklató rendőr vezérőrnaggyal ?!
BőröndÖdön
2019. december 12. 23:43
Gergő,a Párt ökle hol van? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!