Volt válogatott játékos is zsarolhatta Borkai Zsoltot

2019. november 19. 21:48

2019. november 19. 21:48

Zsarolás és más bűncselekmények gyanúja hétfőn miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai – írja a Nemzeti Sport.

A rendőrség a lap kérdésére válaszolva úgy fogalmazott: „Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

A Nemzeti Sport információi alapján az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült kompromittáló felvételekkel, amelyek hatására a  győri polgármester a választások után lemondott posztjáról. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

A Nemzeti Sport kereste P. Józsefet, ám nem tudták elérni, beszéltek azonban Plenter Nándor ügyvéddel, aki megerősítette a lap információit, s elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

(Nemzeti Sport)

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ondiabind
2019. november 21. 04:29
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Aerion
2019. november 20. 18:12
Hulla, hó és pócik, cik, cik - feribácsi fázik zik zik, Hulla, hó és pócik - a kötélre mászik. Nyakkal előre.
Karácsony Szilvi
2019. november 20. 18:11
Borkainak feltétlenül perelni kell. Biztos, hogy a zsarolótól megvette más és az fel is használta. Ki kellene deríteni, hogy ki volt ez a felhasználó. Bár nem valószínü, hogy a bíróságon ezt kiderítenék.
gyaloggos
2019. november 20. 14:47
UGYE, hogy ugye! AMINT az valószínűsíthető volt, a DK állhat a Borkai-ügy mögött! Póczik 2014-ben a DK színeiben indult, illetve a haverja, Glázer Róbert a DK színeiben politizáló Glázer Tímea testvére! NAHÁT nahát és hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!