Petícióval mentenék meg a Liget Budapest Projektet

2019. november 09. 16:59

Az online aláírásgyűjtéshez nem csak a fővárosiak, de a vidéken élők is csatlakozhatnak.

2019. november 09. 16:59

Egy nagykanizsai férfi indított online aláírásgyűjtést, hogy megmentsék a Liget Budapest Projektet. A felhívás szerint „ez a terv óriási lehetőség, talán száz évben egyszer van ilyen, hogy a kultúra, a művészetek területén ilyen maradandót hozzon létre.

Eddig már több mint huszonhétezer ember írta alá a kezdeményezést.

A petíció nem csak a fővárosiaknak, de a vidékieknek is szól. Úgy fogalmaznak, hogy „Budapest nem csak a budapestieké, Budapest az egész országé, így ez mindenki javára és hasznára válik, mert Budapest a Nemzet Fővárosa”.

A kezdeményezésről bővebben ide kattintva olvashat még.

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paperfellow
2019. november 12. 06:13
Pulai szerint az a félköríves megmaradhat teremgarázsnak.
subshelpcrip
2019. november 11. 18:35
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Paulai Alex
2019. november 10. 19:16
Anno a 2000-es évek közepén sokat sétáltam a Városligetben és mindig nagyon fel voltam háborodva a demszkisztáni mérhetetlenül elhanyagol Ligeten és a leeresztett tavon, egyszerűen borzasztó volt. Természetesen beleértem a parkot nyugatról határoló szörnyűséges betonparkolót is, aminek a helyére kerülne a magyar Néprajzi múzeum. Nagyon megörültem a Városliget fejlesztésének és teljes őszinteséggel támogattam és támogatom azt. Alá is írtam a petíciót. Egyúttal nagyon undorítónak tartom a balliberálisok pusztító hozzáállását, amit annak tudok be, hogy irigységből és presztízs-féltésből gáncsoskodnak, azzal a felkiáltással, hogy nehogy már a Magyar Kultúra kaphasson ilyen óriási lehetőségeket és nehogy már a Fidesz nevéhez fűződjön. Egyszerűen undorító embereknek tartom a belliberálisokat a hozzáállásuk miatt.
Aerion
2019. november 10. 12:14
… Eddig már több mint huszonhétezer ember írta alá a kezdeményezést … Akár több millió is aláírhatja, az a kommunistákat nem érdekli. Ha hatalom és erő van a kezükben, megmutatják a demokrácia erejét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!