Index: Kutyapárti alpolgármestere lehet Ferencvárosnak

2019. november 11. 20:59

Döme Zsuzsanna a kulturális ügyekért felelhet majd.

2019. november 11. 20:59

A portál értesülése szerint Döme Zsuzsannát, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt tavaszi EP-listavezetőjét kérte fel Baranyi Krisztina, a IX. kerület nemrég megválasztott polgármestere helyettesének. A Kutyapárt nem indult el Ferencvárosban, de támogatták Baranyi Krisztinát. 

Döme Zsuzsanna a kulturális területért felelhet majd Ferencvárosban. Döme az Indexnek azt mondta, igyekezni fog gyorsítani a hivatali ügymeneteken, amelyek lassúságával már az MKKP révén volt szerencséje megismerkedni. 

A IX. kerületben csütörtökön tartják majd a képviselőtestület alakulóülését, ahol az alpolgármesterekről és a tanácsnokokról is szavaznak majd.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. november 12. 14:42
Ferencváros, koszos város. Már a buszmegállóba sem tudnak bemenni az emberek az ecserin, olyan förtelem, ami ott van. Baranyi takarítást ígért a környéken. "Szép" látvány a külföldieknek és az onnan hazatérőknek. Baranyit csak az érdekli, hogy melyik bizottságba tegye be a ványadt fenekét.
fogas paduc
2019. november 12. 12:01
Azért ebben a " kétfarkúságban" van némi bizarr erotikus felhang főleg egy nő szájában. ld még a virginia didelphia esetét, mint didelphismust.
makapaka2
2019. november 12. 10:42
Legalább talán a kutyákhoz ért.
Takita
2019. november 12. 10:33
Nem a kutyapárton van a hangsúly, hanem azon,hogy kétfarkú
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!