Az Index külföldieknek szánt anyagából csak Erdoganné kispesti látogatása maradt ki

2019. november 08. 10:32

Pedig a cikk elég alapos...

2019. november 08. 10:32

Angol nyelven is beszámolt a tegnapi nap eseményeiről az Index.

Először részletesen sorra vették a török elnök Budapestre érkezése ellen szervezett tüntetés legfontosabb mozzanatait, az útvonalat, a követeléseket és a beszédeket, majd „Chaos in Buda” címmel hírt adtak arról, hogy a fővárosban tegnap este néhány helyszínen lebénult a közlekedés.

Természetesen a külföldieknek szánt tájékoztatóból nem maradhatott ki az sem, hogy Karácsony Gergely főpolgármester is ellenezte Erdogan elnök látogatását: „There is no diplomatic goal that would legitimize a prime minister currying favor with war criminals.

Ezután a lap egyesével beszámol a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum elítélő nyilatkozatairól a témában. 

Érdekes módon csupán egyetlen eseményről felejtettek el beszámolni az angol nyelvű cikkben: mégpedig Erdoganné kispesti látogatásáról. Ugyanis Erdogan felesége, ahogyan arról már korábban beszámoltunk, egy kispesti óvodába látogatott el, ahol az MSZP-s Gajda Péterrel is találkozott. 

A kispesti MSZP-s polgármester közösségi médiában közzétett posztja szerint Emine Erdogan több mint 10 millió forintot hozott a török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2019. november 08. 15:07
Fake news.
Bitrex®
2019. november 08. 14:37
Ezt a zsindexet is az vén geci Schwarz támogatja. De már nem sokáig.
Minnie
2019. november 08. 14:26
Az ő diktátoraik mindig jók voltak.....
Vainamoinen
2019. november 08. 13:49
Az Index elfogult es szelsoseges, Soros propaganda kiadvany
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!