Antiszemita posztereken az Index újságírói

2019. november 24. 12:10

A portál szerzői a Nélküled című dal körüli vita során kerültek a figyelem középpontjába.

2019. november 24. 12:10

A4-es méretű poszterek jelentek meg Budapest több közterületén, amelyek antiszemita kontextusban ábrázolják az Index két újságíróját, Miklósi Gábort és Dezső Andrást. A plakát egyik felirata szerint az izraeli zászló előtt ábrázolt Miklósi és Dezső „is a határon túlról jött”. 

Miklósi Gábor azzal került az érdeklődés középpontjába nemrégiben, hogy megírta: nem állt fel, amikor a Puskás Aréna megnyitóján a Nélküled című dalt játszották. Dezső András pedig egy videómontázst készített, amelyben menekültekről készült felvételeket vágott össze az Ismerős Arcok egyik koncertvideójával. 

 

 

Összesen 288 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2019. november 25. 08:10
Komoly pénzben le merném fogadni, hogy amikor előkerül egy felvétel a plakátragasztókról, ugyanazt a két nyomit fogjuk látni mint akik a plakáton szerepelnek. Most komolyan. Azt akarjátok beadni hogy antiszemitizmus van? Egy képzeletbeli szélsőjobbos ilyen grafikával, ilyen szöveggel plakátol?
selsalzfar
2019. november 25. 03:02
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Óbor Dezső
2019. november 25. 00:54
Valószínü hogy ők csinálták a mocskos posztereket is, hogy legyen mit mutogatni a kűlfőldi Orbán ellenes elvtársaiknak,.....hogy itt dúl, virágzik, a nácizmus, fasizmus, antiszemitizmus!! Hogy azzorbán gyújtotta fel a rejsztágot is, és tombol a fasizmus is!
kunfia2
2019. november 24. 21:08
Mivel a videónak nyomát sem látom,ha egy fideszes videóról lenne szó,amely eltűnik a világhálóról,fideszes elvtársaink kétkedéssel fogadnák a létét is. Volt egyáltalán videó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!