A kormány nem támogatja a dugódíj bevezetését

2019. november 20. 16:57

A Demszky-korszakban bevállalt dugódíj bevezetését eddig sem és ezután sem támogatja a kormány – olvasható a Miniszterelnökség közleményében.

2019. november 20. 16:57

A Miniszterelnökség közleménye szerint „a kormány eddig sem támogatta, ezután sem támogatja a Demszky-korszakban bevállalt dugódíj bevezetését.

Amennyiben Karácsony Gergely ragaszkodik a dugódíj bevezetéséhez, azt elsőként a Fővárosi Közgyűlésben, majd annak állásfoglalása után a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában és az Országgyűlésben érdemes megvitatni.

A Miniszterelnökség Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes bejejelentésére reagált, aki azt mondta: „biztosan olyan intézkedéseket fogunk hozni, hogy öt év alatt korlátozni fogjuk a dízelautók budapesti közlekedését”. Dorosz arra a kérdésre, hogy lesz e dugódíj azt válaszolta: „lesz olyan formája, amivel a mostani szabályozást szigorúbbá tesszük”.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ondiabind
2019. november 21. 03:29
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Tidal_wave
2019. november 20. 22:53
Mondjuk először az M0-t kéne befejezni, hogy egyáltalán a kérdés felmerülhessen….
ThunderDan
2019. november 20. 22:49
Pedig hát megmondta Karácsony főpolgármester-helyettese, hogy "lesz dugódíj". Mindenesetre még mindig nem találom Karácsony választási programjában... valamelyik Karácsony-szavazó megtalálta esetleg?
szavaztam
2019. november 20. 20:47
semmi gond ha a városokra bizzák... fölösleges ezen vitázni ha egy város arra szavaz h legyen akkor legyen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!