Újabb hangfelvételek a kispesti szocialista botrányról

2019. október 08. 11:51

A kispesti felújítások ügyében nyomozás folyik, gazdasági vesztegetés elfogadása miatt – írja a Magyar Nemzet.

2019. október 08. 11:51

Somogyi Lászlóné kispesti önkormányzati képviselő férje az egyik olyan üzletember, aki sűrűn felbukkan az önkormányzat környékén – derül ki egy a Magyar Nemzet birtokába került hangfelvételből. 

A lap cikksorozatának harmadik részéből kiderül: Kránitz Krisztián, a kerületi vagyonkezelő vezetőjének bukásával Somogyi László élete is nehezebbé vált, a vállalkozó kétségbe esett a hírtől, hogy „Krinyó” már nem lesz ott a következő testületben. Somogyi a közelmúltban számos fenyegetést kapott. Egy a Magyar Nemzethez is eljuttatott feljelentésből pedig további információk derültek ki arról, hogyan tűnnek el a pénzek az önkormányzati beruházások környékén.

A Somogyi Laci tegnap tudod mit mondott? Kifakadt magából, mert nem bírta magában tartani pár whiskey után, tudod, hogy Kránitz kiesett, kimondta a végén, hogy mi a f*sz lesz, azt mondja velem? Így, hogy a Krisztián kiesett? Hogy mi a f*sz lesz velem? Nem az érdekli, hogy a Krisztián, mint emberileg mi történik vele, hanem az, hogy… hanem hogy vele mi történik.” – hangzott el a felvételen Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselő szájából.

A hangfelvételeket és a cikksorozat összes részét a Magyar Nemzet oldalán tudja elolvasni.

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2019. október 09. 00:08
Hiába erőlködtök,a Borkai mindent visz...:)
Pierre
2019. október 08. 19:55
istenem, add, hogy nemeth szilardrol ne keruljon ki gruppen video!
BőröndÖdön
2019. október 08. 19:53
...az új Borkai képek hol vannak...?Meg a kisfia havi egy milliós pénze a semmiért....?!
Pandaka pygmaea
2019. október 08. 19:35
e=r
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!