Tarlós-kampányzáró: Szennyes kampány, ellenzéki horrortörténetek

2019. október 13. 09:32

Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatón reflektált a választási küzdelem eseményeire.

2019. október 13. 09:32

A főpolgármester szerint a 2019-es önkormányzati választási kampány „szennyes kampány volt, ellenzéki horrortörténetekkel". Úgy látta, az ellenzék vezetője Karácsony Gergely, ezek az ügyek tehát az ő ügyei. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányzáróján elhangzott vádakra úgy reagált: ha valóban a kormány bábja lenne, nem tudott volna a főváros számára előnyös megállapodást kiharcolni a miniszterelnöknél.

Karácsony Gergely zuglói polgármesteri tevékenységéről, melyről lapunk részletes mérleget vont, úgy fogalmazott: ha a főváros nem küld 3,8 milliárd forintot a kerületi költségvetésnek, Zugló ma működésképtelen lenne.

Tarlós kitért a Borkai Zsolt győri polgármester horvátországi kirándulásával kapcsolatos botrányra is. Hangsúlyozta, hogy Borkairól ő szólalt meg először, véleménye pedig azóta sem változott: „Amit Borkai Zsolt tett, védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan” – fogalmazott Tarlós. A városvezető ugyanakkor figyelmeztetett: bár az ügy „jogosan háborított fel sok olyan embert, akik nem a jelenlegi ellenzékkel szimpatizálnak és nem őket szeretnék hatalomra juttatni,” a tét a szimpátián mégis túlmutat, mert „arról kell dönteni, hogy a város határozott kezekben maradjon, vagy eluralkodjon a káosz.”

A teljes sajtótájékoztatót itt tekintheti meg:

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deveto
2019. október 14. 17:15
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
pollip
2019. október 13. 12:12
Engem a makói eredmény is érdekel.....
zakar zoltán béla
2019. október 13. 10:27
EMBER!!!!
János bácsi
2019. október 13. 10:20
Ezek sohasem fognak lemondani arról, hogy csaljanak. "Pécsen keményen indult a választás napja. Gyimesi Gábor, a Jobbik önkormányzati képviselője és a vele tartó ATV-s riporter próbált arról érdeklődni az önkormányzat Pécs-meszesi irodájában, hogy milyen alapon van ma ételcsomag osztás, mert feltűnt nekik, hogy a helyiek azzal a kezükben távoznak onnan. A Pécsi Stop információi szerint, Gyimesit, amikor be akart menni az irodába, az ott levők falhoz nyomták, míg az ATV riporterét, pedig bántalmazták, a kamerát a kezéből kicsavarták. Gyimesi Gábor a hvg.hu érdeklődésére elmondta, hogy arról akart érdeklődni, hogy vasárnap miért van nyitva az önkormányzat irodája. Neki azt mondták, hogy egy egyesület bérelte ki, az ételcsomagot pedig azoknak osztják, akik egy tanfolyamot sikeresen elvégeztek. A csomagban"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!