Magyar Nemzet: Kézi vezérlés alatt a szombathelyi közmédia

2019. október 01. 21:17

A Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetője megtiltotta munkatársainak, hogy Balázsy Pétert, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét kérdezzék.

2019. október 01. 21:17

A Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetője, Halmágyi Miklós egy, a Szombathelyi Hírlap birtokába került levelezés szerint megtiltotta a Médiaközpont munkatársainak, hogy Balázsy Pétert, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét kérdezzék – írja a Magyar Nemzet.. A Fidesz szombathelyi szervezete kijelentette: a városi közmédia teljes mértékben a szocialisták politikai irányítása alatt áll. 

A nagyobbik kormánypárt helyi szervezete nyilvános bocsánatkérést vár el Nemény Andrástól és kinevezettjétől, Neményt pedig felszólítja, hogy hagyjon fel a politikai ámokfutással. Balázsy Péter jelezte: ilyen körülmények között nem vesz részt a keddre szervezett stúdióbeszélgetésen. 

Az utóbbi időben több olyan információ látott napvilágot, ami alapján megállapítható, hogy a Szombathelyi Televízió nem pártatlan feltételek mentén szervezi a beszélgetést és sajnos a cenzúra sem áll távol a televíziótól” – indokolta távolmaradását a polgármesterjelölt. Balázsy ehelyett október 8-ára hívta meg az ügyvezetőt és a televízió szerkesztőségét egy olyan vitára, amelyet olyan személy vezet majd, „aki mindkét jelölt számára elfogadható és nem tagja egyik jelölt kampánystábjának sem, akinek pártatlanságához nem férhet kétség”​​​​​​​.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2019. október 02. 08:28
"Magyar Nemzet: Kézi vezérlés alatt a szombathelyi közmédia A Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetője megtiltotta munkatársainak, hogy Balázsy Pétert, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét kérdezzék." kérdem én: a szombathelyi médiaközpont az MTVA része? nem? akkor nem közmédia.
Senior
2019. október 02. 07:53
A Vas Népével pedig töröld ki a valagadat, oldalanként szerepelsz három példányban.
Mich
2019. október 02. 00:19
Mi mást lehetett várni a libsibolsináciktól...?! Hisz éppen Szombathelyen már a hatalom közelében vannak... És akkor szó szerint akármit megtesznek, hogy oda is érjenek...!
westend
2019. október 01. 22:31
Halmágyi esetében nincs min csodálkozni. Az inkább a kérdés, hogy az ő előéletével hogy kaphatott egy ilyen pozíciót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!