Kirúgott román miniszter: Legyőzzük Magyarországot!

2019. október 17. 08:20

Nem is akármiben: autópályákban.

2019. október 17. 08:20

Alig rúgták ki, Răzvan Cuc útügyes miniszter úrnak megjött a hangja. Meg a bátorsága. Meg az optimizmusa – jegyzi a Főtér.

A keddi napon kiutazott az Erdélyi autópálya Bihar és Bors között húzódó 3C szakaszára, ahol csoda történt: leöntötték az első pár kilométernyi aszfaltot. A nem is titokban végbement csoda láttán Cuc mestert annyira elkapta az eksztázis, hogy kinyilatkoztatásra ragadtatta magát.

Először is kinyilatkoztatta, mennyire örül annak az aszfaltnak. Aztán kinyilatkoztatta, mennyire örül annak, hogy a román vállalkozó biztosította őt arról, hogy még idén befejezik a munkálatokat. Végül, tessék megfogózni, azt is kinyilatkoztatta, hogy nagyon, de nagyon kívánta, hogy a magyar szomszédok előtt befejezzék az aszfaltöntést.

Igen, Románia le fogja győzni Magyarországot!

És akkor most dőljünk hátra, kérjünk egy kávét, és számoljuk ki, hány kilométernyi autópályája van Magyarországnak kies hazánkhoz képest. És ha kiszámoltuk, mondjuk boldogan: Isten önnel, Cuc úr! Jó utat, akármerre is veti sorsa!

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2019. október 18. 11:31
Ezt a mákonyos bárgyú pofát..
Akitlosz
2019. október 17. 13:40
Szóval inkább nem kellene hátradőlni. Az autópályák ugyan nem a románok legyőzésére épülnek, hanem a magyarok javára. Ha Erdély több autópályát akar, akkor csatlakozzon Magyarországhoz! Semmi sem biztos, csak az, hogy a magyarok előbb építenének autópályát Erdélyben, mint a románok. :-)
Akitlosz
2019. október 17. 13:37
Az nem baj, ha autópályát építenek a románok. Már ha nem rosszul építik. Különben még rengeteg autópálya elférne Magyarországon is. M8-as és az M9-es. Érthető, hogy úgy kezdték, hogy minden autópálya Budapestre vezessen az országban, de ideje lenne már tovább haladni és az ország közepére is autópályát építeni kelet-nyugat irányban valamint a nyugati, déli, keleti határ mentén egy másikat, afféle külső körgyűrűt.
binlaci
2019. október 17. 12:52
Bizony! Kell olyan ember akinek nem derongál olyat mondani ami egyszerű és az egyszerű népek szemében népszerű. Magyarországon is van ilyen kormanytag. Jaa, hogy ti azt hiszitek ezek az emberek akik ilyet mernek mondani maguk is egyszerűek? Nem így van. Annyira el vagytok szállva attól az elavult, nyelvtudas nelkuli, bölcsész diplomatoktol, hogy ihaj. Rendes emberek ettől viszolyognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!