Fegyverarzenált foglaltak le Taktakenézen és Erdőbényén

2019. október 31. 11:13

Vadász és maroklőfegyvert, illetve egy lefűrészelt csövű puskát és rengeteg lőszert találtak a hatóságok a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településeken.

2019. október 31. 11:13

Fegyvereket foglalt le a rendőrség egy taktakenézi és egy erdőbényei házban, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt pedig őrizetbe vett egy 57 éves férfit – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szabó Csilla azt mondta, hogy a rendőrség egy 57 éves erdőbényei és egy 53 éves taktakenézi férfi ellen indított eljárás során kedden, a Terrorelhárítási Központtal összehangolva házkutatást tartott a két helyszínen. A rendőrök ekkor vadász lőfegyvereket, kézi lőfegyvert, egy lefűrészelt csövű puskát és ezekhez tartozó lőszereket találtak, valamint foglaltak le – tette hozzá.

A tájékoztatás szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett az őrizetbe vett gyanúsított letartóztatására.

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dr.ótos
2019. november 04. 11:30
Bevett szokás a TEK-nél(sajtóban),hogy a fegyverarzenált bemutató videókban előszeretettel mutogatnak otthon egyébként szabadon,akár ládaszám is tartható gáz-riasztó fegyvert(is) 0.23'-Keserű féle pukkantó. KIRÁLYSÁGOT!
áfonya
2019. november 02. 13:35
Munkásőrök pufajkások be nem szolgáltatott fegyverei előkerültek.
Peter8811
2019. november 01. 09:14
Putyini módszerekkel ütöttek rajta a fegyverraktáron pedig a raktár Mementum raktára volt és az 500 millióból vették a fegyvereket itt őrizték az SZDSZ 1,5 milliárdos hiányát ahhoz meg kellenek a fegyverek.:)))))
Besenyő István
2019. november 01. 07:40
Jó, akkor 1 összetett mondatban cáfolom a hisztériás rohamodat: Ha Szögi Lajosnak lett volna egy pisztolya, lehet, hogy még ma is élne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!