Embercsempészek kultusza Brüsszelben

2019. október 05. 11:08

A minap a híres-hírhedt LIBE-bizottság tartott ülést, ahova meghívták Carola Racketét is.

2019. október 05. 11:08
Apáti Bence

„Ő az a rasztahajú hajóskapitány, aki mindenáron Olaszországba akarta hurcolni a líbiai partoknál „megmentett” afrikaiakat. Hosszú percekig, állva tapsolták a közönséges embercsempészt, így demonstrálva, mennyire szimpatizálnak, mennyire tisztelik és csodálják a migránsokat Európába szállító, az emberkereskedőkkel együttműködő, a határok eltörlését követelő anarchisták emblematikus figuráját.

Történetesen és nyilván teljesen véletlenül pont ezen a napon Karácsony Gergely is tiszteletét tette Brüsszelben. Nem tudni, pontosan miről tárgyalt, miért ment aznap oda és miért lapogatták a vállát azok a politikusok, akik nem sokkal a lapogatás előtt még az embercsempészt tapsolták és imádták. Nem tudni, de azért ki lehet következtetni. Az ellenzék főpolgármester-jelöltje ugyanis sunyin hallgat például Racketéről és arról, hogy vajon ő is állva tapsolná, elalélva imádná-e ezt a közönséges embercsempészt a LIBE-bizottság ülésén. De a régi mondás szerint madarat tolláról, embert barátjáról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2019. október 07. 12:49
Amióta világ a világ az iszlám még saját magával sem tudott együtt élni (siiták vs szunniták...) más vallásokkal még kevésbé... Az együtt élés minden esetben kivétel nélkül az esetleg kisebbségben együtt élni akarók (, vagy kényszerülők) felszámolásával végződött. És itt most a hangsúly a "kivétel nélkül"-ön van.
bsm99
2019. október 06. 08:38
A sok agyhalott ballibbant azonnal ráugrott az írásra. Ez egyértelműen jelzi, hogy minden szava a színtiszta igazság, és ezt sehogy sem tudják lenyelni. :D :D :D
kiss.istvan770
2019. október 06. 08:33
Rohadtul útáltam a kommunista rendszert, de ők legalább következetesek voltak, proli diktatúrát ígértek és azt is csináltak. Felválalták a tetteiket akármekkora aljasság is volt, csak jótettnek hazudták. A neolibbant banda viszont "liberálisnak" hazudja magát, a valóságban pedig a kommunistánál is aljasabb, tömeggyilkos diktatúrát épít. A "civilizált" Európába telepít egy középkori szinten álló, vallási fanatikus hordát, akik egymás felekezeteit írtják 1300 éve, itt viszont összefogva az európai őslakosságot fogják kiírtani. Sajnos a libbant agyukkal nem fogják fel, hogy a vallási fanatikusokal iszlám birodalmmá teszik Európát.
néhai Ch.Pilot
2019. október 05. 18:25
Az Európai Bizottság és Parlament egy része áttért a bűnpártolásra. Egyelőre csak az embercsempészetet pártolják, és azt mondják rá: nem bűn. Ezzel persze közvetetten a hazaárulást is kivonják a bűn fogalma alól, hiszen az embercsempészet segítségével árasztják el Európát idegen népekkel, akik majd uralmuk alá hajtják azt. Én szeretném kérni, hogy akkor már ne halogassák sokáig, és az összes eddig bűnnek tartott dolgot legalizálják! Ne legyen bűn a lopás, sikkasztás, a gyilkosság se! Ha már liberálisok szabadítsák fel az emberiséget a bűntudat alól! Hogy ők maguk túlélik-e, az már más kérdés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!