A drog- és korrupcióbotrányba keveredett Lackner Csaba nem adja vissza mandátumát

2019. október 26. 13:55

A pártból viszont kizárják.

2019. október 26. 13:55

Tóth Bertalan kezdeményezte a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba kispesti MSZP-s képviselő pártból való kizárását – jegyzi a Magyar Nemzet.

Lejárt a határidő, de Lackner Csaba az MSZP országos elnökségének felszólítására sem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról, ezért a pártelnök az országos etikai és fegyelmi ügyek tanácsánál kezdeményezte Lackner Csaba pártból való kizárását.

Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott: a párt korábban megegyezett Lacknerrel, hogy a határidőig beadja párttagságáról való lemondását. A képviselő azonban ügyvédjén keresztül megüzente, hogy nem kívánja visszaadni képviselői megbízatását. „Lackner Csaba tiszteletben tartja a választók akaratát, és mandátumával a kerületi lakosság érdekeit kívánja szolgálni a továbbiakban is.

A politikus akkor keveredett botrányba, amikor a Hír TV és a Magyar Nemzet nyilvánosságra hozta azokat a felvételeket, amelyeken Lackner Csaba beszél saját és párttársai korrupciógyanús ügyleteiről. „Aki az önkormányzati politikában nem keresi meg az évi százmillió forintot, az hülye” – mondta többek között a képviselő, és elárulta azt is, hogy ő maga havi másfél millió forintot keres.

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2019. október 27. 09:33
Érdekes hogy Wittinghoff Tamás Budaörsi ballib orál polgármester löttyedt valaga nem volt annyira hatásos mint Borkaié. Még most is látható állítólag egy xhamster nevű szexportálon.A nagyszájú narkós Pesterzsébetiek sem verték ki a biztosítékot a baloldali szavazóknál.Caligula a saját lovát konzullá vállasztatta,és mi kiröhögtük.Nidelmüller DK-s politikus maga ismerte el hogy nem akar polgármester jelölt lenni ,mert hülye hozzá, és még is megválasztották.A Vágó István meg egy külön kategória.Újpesten lábon lőték magukat a szavazók,egy teljesen alkalmatlan fiatal mommentumos aktivista miatt cseréltek le egy évtizedek óta jól működö aparátust.Egy olyan fiatalemberre biztak egy többszázezres kerületet ,aki talán még mindig a WC-t keresi a polgármesteri hivatalban.Öt év mulva kezdhetünk megint mindent elölről.
Magnólia
2019. október 27. 09:31
Van annak némi diszkrét bája, amikor emberek itélkeznek, akik ugyanazt megtették (vagy csak azért nem, mert nem volt rá lehetőségük), vagy szerették volna megtenni. Aki olyan hülye, hogy nem zárt ajtó mögött szexel, az meg is érdemli a lebukást, bár volt olyan bugyibubus, aki elég magas fokra hágott, és senki nem tört felette pálcát. A lopáshoz nem tudok hozzászólni, mert azt régen is úgy mondták az elvtársak, hogy miénk a gyár, vigyük haza. Vitték is az elvtársak.
tailor
2019. október 27. 09:27
meztelen a király …
Aerion
2019. október 27. 08:51
Miért kéne visszaadni a mandátumát? Mindenki tudta, hogy drogozik, hogy százmilliókat lop, hogy csal, hogy egy kommunista balfasz féreg, mégis megválasztották. Demokratikusan. Tökéletes alkalmas vezető a proliknak! Pontosan ezért választották meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!