Nem indulhat a főpolgármesterségért Thürmer Gyula

2019. szeptember 13. 20:19

A Fővárosi Választási Bizottság elegendő érvényes ajánlás híján visszautasította Thürmer nyilvántartásba vételét.

2019. szeptember 13. 20:19

Visszautasította a Fővárosi Választási Bizottság Thürmer Gyula (Magyar Munkáspárt) főpolgármester-jelöltkénti nyilvántartásba vételét pénteken.

A főpolgármester-jelölteknek ötezer ajánlást kellett összegyűjteniük szeptember 9-én 16 óráig.

Az FVB pénteki határozatából kiderül: a Fővárosi Választási Iroda Thürmer Gyula 747 ajánlóívének ellenőrzése során 4491 érvényes ajánlást rögzített.

Mivel a politikus által benyújtott érvényes ajánlások száma nem érte el a törvényben meghatározott mértéket, a Fővárosi Választási Bizottság a jelölt bejelentését visszautasította.

Az FVB határozata nem jogerős, ellene három napon belül lehet jogorvoslati kérelmet benyújtani.

(MTI)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Evelin
2019. szeptember 14. 12:10
Ha valakit, akkor Őt nagyon sajnálom, hogy nem indulhat. Tisztelem azt az egyenességét, hogy végig ugyanazt az eszmét vallja és hirdeti, amit kezdetben. Nem cserélt sem pártot sem eszmét azért, hogy előrébb jusson. Jó lenne, ha valahol tévedtek volna a számolásnál!!!!!!!
tevevanegypupu
2019. szeptember 14. 07:47
Pedig ő lett volna az igazi szocialista jelölt..A budapestiek jó nagy része elég hülye ahhoz,hogy ezt felfogja..
koronaszepe
2019. szeptember 14. 06:43
Csodálkozom, hogy Kubatov nem segítette ki. Az, hogy önerőből nem jön össze borítékolható volt, a parlamenti választásokon talán 2000 körüli szavazatot kaptak mindösszesen Budapesten. Thürmer a mi kommunistánk, az utolsó Magyarországon.
G.Tóth István
2019. szeptember 14. 05:52
Akár tetszik, akár nem, az egyetlen tisztességes, "kommunista" ember! Soha nem köpte szembe a hazáját, amit a mai ellenzéknek nevezett csürhe naponta többször is megtesz, felvetései a nemzet érdekeit szolgálják, ha valaki figyelmesen követi, kilencven százalékuk szerepel Csurka István írásaiban is! Ezért gyűlölik /gyűlölték/ az MSZP, DK, Momentum mindenkori hazátlan,bötönbe való címeres gazember vezetői, akiknek sikerül /sikerült/ megtéveszteni a jó szándékú baloldali embereket is! Az elvtársak vitték a vagyont, az eszmét meg rákenték Thürmer Gyulára. Ahogy Kohn bácsi mondaná: Ügyes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!