Reagált Dömötör az ellenzék rendkívüli ülésére

2019. szeptember 18. 16:09

Sokkal fontosabb kérdés ez annál, mint hogy az ellenzék üres kampányakcióvá silányítsa – fogalmazott a parlamenti államtitkár.

2019. szeptember 18. 16:09

Dömötör Csaba azt mondta: „Megszokhattuk már, hogy ha kampány van, akkor az ellenzék különböző parlamenti vitanapokat kezdeményez. Most is ezt tették, mégpedig a klímavédelem ügyében. Teljesen egyértelmű, hogy egy komolytalan kampányakcióról van szó. Mindenekelőtt azért, mert az ellenzék ebben a témában egyszer már kezdeményezett parlamenti vitát, azon részt vettek a Fidesz-frakció és a kormány tagjai is, de az ellenzéki képviselők végül nem jelentek meg. Azok sem, akik a vitát kezdeményezték. Mennyire hiteltelen már ez? Számunkra fontos a környezet védelme. Sokkal fontosabb kérdés ez annál, mint hogy az ellenzék üres kampányakcióvá silányítsa.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. szeptember 19. 03:17
Magyar határt le kell zárni ( riadt majom sebességgel ) , azokat a betolakodókat se akiket a nyugati tőkés országban integráltak nem szabad beengedni . Nem jó szándékkal jönnek , terrorista zavargát keltő gyilkosok. Nyugat feltöltődik , Brüsszel ránk küldi.
balsors
2019. szeptember 18. 22:03
A ballib létrehozta az Isten nélküli globális világgazdaságot, a fogyasztói társadalmat, aztán mikor kiderült, hogy nem lesz jó vége, köpönyeget váltott és ő akarja megmenteni a világot. Az egészbe az a legszörnyűbb, hogy vannak félkegyelműek akik be is veszik a dumát.
Mich
2019. szeptember 18. 20:44
A silány libsibolsináci banda mindent lesilányít - saját pártjait is...
files32
2019. szeptember 18. 18:34
Pártunk és kormányunk gondoskodik a jó levegőről az hamarosan 500 forintos benzinnel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!