A klímaváltozás mindannyiunk ügye!

2019. szeptember 27. 13:50

A Demokratikus Koalíció csatlakozik a budapesti klímatüntetés résztvevőihez.

2019. szeptember 27. 13:50
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

„A klímaváltozás elleni harc, a figyelem felkeltése ma már a mindennapjaink része lett. Mindannyiunk felelőssége, hogy komolyan vegyük a figyelmeztetéseket, és harcoljunk a probléma ellen, hogy megőrizzük a Földet unokáink számára, és amíg még nem késő, megállítsuk a rendkívüli veszélyekkel fenyegető fordulatot.

A Demokratikus Koalíció csatlakozik a budapesti klímatüntetés résztvevőihez. Mi, európai magyarok komolyan vesszük a fenyegetést, és mindenki figyelmét felhívjuk a klímaváltozás elleni harc fontosságára. A változás rajtunk múlik, mindannyiunkon, ezért kell közösen felszólalnunk és közösen tennünk közös lakóhelyünkért, a Földünkért.”

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2019. szeptember 28. 12:47
No ti rohadt gennyek nehogy má rajtam hajtsátok be klímaváltozás hátrányait és engem akartok elszámoltatni, a jó anyátokkal szórakozzatok Én reggel föl kelek este lefekszem és azt eszem amit a Tescoba megveszek innentől huzatok a jó anyátok felé ti rohadt klíma buzik
IV. Fawkes
2019. szeptember 28. 08:01
Degenerált Kretének. Olyanok, mint a vándorpoloska, ellepnek mindent, rámásznak mindenre, odafurakodnak mindenhez. És ha rájuk taposol, bűzlenek.
NotaBene
2019. szeptember 27. 22:42
"felhívjuk a klímaváltozás elleni harc fontosságára" A tizenéves gyerekek, iskola helyett járjanak tüntetésre minden pénteken! Hurrá! Hurrá! Énekeljük együtt: A föld fog sarkából kidőlni: Semmik vagyunk, s minden leszünk! Ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát! és nemzetközivé lesz holnapra a világ! A lángot szítsuk, rajta, rajta! A vas meleg, hát ráverünk. Ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát! és nemzetközivé lesz holnapra a világ!
noge
2019. szeptember 27. 22:21
Álságos, álszenteskedő, hiteltelen szövegelés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!