Tarlós: Ábrándos és szereptévesztő az ellenzék kampánya

2019. augusztus 27. 21:16

A főpolgármester szerint egyre több az olyan jel, miszerint az ellenzék kampánya mögött „​kicsit ilyen bosszúra szomjas, frusztrált egykori SZDSZ-esek állnak”

2019. augusztus 27. 21:16

Jövő hétfőtől újra teljes vonalon jár majd a 4-es és 6-os villamos – mondta el Budapest főpolgármestere kedden a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában. Tarlós István azt közölte, hogy a felújítások szeptember 2-ára befejeződnek és a közlekedés zavartalanul megindul. A harmadik ciklusára készülő főpolgármester emlékeztetett arra, hogy a 2010 előtti fővárosi vezetők a korábbi villamosokat lecserélték a jóval nehezebb Combinókra, de akkor „​elfeledkeztek” a villamospályát, az alépítményt alkalmassá tenni a többletterhelésre. Akkor tizenhétszer dőltek ki a vezetéktartó oszlopok is. Már 2015-ben és 2018-ban kicseréltek villamospálya-szakaszokat, és ezek már elbírják a Combinókat – tette hozzá.

Tarlós István az önkormányzati kampányról szólva arról beszélt: az ellenzék főpolgármesteri kampánya jórészt arra épül, hogy a fővárosi önkormányzatot, amely a város közszolgáltatásainak biztosítására és fejlesztésére rendelkezik jogosítvánnyal, „a parlament vagy a kormány konkurenciájának” tekintik." „​Kicsit ábrándos és szereptévesztő” ilyen kampányt folytatni – mondta, hozzátéve, hogy ilyen még soha nem volt. Tarlós István kijelentette: szaporodnak a jelzések, hogy az ellenzék kampánya mögött „​kicsit ilyen bosszúra szomjas, frusztrált egykori SZDSZ-esek állnak”, a régi SZDSZ módszerei visszaköszönni látszanak.

A főpolgármester közölte: az ő vezetése alatt sokkal több fát ültettek Budapesten, mint 2010 előtt azok, akik most faültetéssel kampányolnak, valamint főpolgármesterként ő kötött megállapodást a kerékpárosokkal, és az utóbbi években 35 kilométer „​tényleges” kerékpárutat építettek.

(MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KötőDániell
2019. augusztus 28. 11:12
Pedig naponta felsorolja, hogy mi minden valósult meg Budapesten. Csak ti ezt nem akarjátok se hallani, se látni, sem elismerni. Demszky alatt rohadt az egész város, de sebaj, volt pénz a csicskásoknak. Most meg épül-szépül, de szerintetek nem tesz semmit. Ki érti ezt?!
patkánynak sem nevezhető férgek
2019. augusztus 28. 07:44
Látom a bolsevik éjjeli műszak aktív volt megint. Többet kaptok a gazdátoktól ilyenkor, vagy ugyanaz a fizetés?
anegy_
2019. augusztus 28. 06:43
Ép elméjű bp-i, csak Tarlóst választhatja főpolginak. A többi ön- és kínjukban jelölt kivétel nélkül a selejt kategória.
Vádakat terelő Juhász 2.0
2019. augusztus 27. 22:53
„​kicsit ilyen bosszúra szomjas, frusztrált egykori SZDSZ-esek állnak”, a régi SZDSZ módszerei visszaköszönni látszanak." Tarlóst 1990-ben, az SZDSZ tagjaként polgármesterré választották. Most meg független, semmi köze a fideszhez. Le leszel váltva hazug Pista. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!