Kiderült, hova tűnt Karácsony Gergely

2019. augusztus 28. 16:18

Isztambul ellenzéki főpolgármesterével találkozott Karácsony Gergely, a Boszporusz-parti nagyvárosban.

2019. augusztus 28. 16:18

Ekrem İmamoğluval, Isztambul ellenzéki főpolgármesterével találkozott Karácsony Gergely  ellenzéki főpolgármester-jelölt a Boszporusz parti nagyvárosban – írta meg az Index. az ellenzéki főpolgármester-jelölt Facebook-posztja nyomán.

Karácsony Gergely a Facebookon azt írta:

A szeretet legyőzi a zsarnokságot, mert nem megosztja, hanem összehozza az embereket. Ezt az útmutatást kaptam ma Ekrem İmamoğlutól, Isztambul főpolgármesterétől. Tanulságos beszélgetés volt, megtisztelő a támogatása! Isztambul a magyar rezsimre sokban hasonlító erőszakos, illiberális hatalommal szemben a változásra szavazott, kezébe vette a sorsát, ezzel reményt adott minden szabadságszerető embernek.

A szekuláris (kemalista) szociáldemokrata Köztársaság Párt (CHP) által indított Ekrem İmamoğlu idén júniusban legyőzte az Erdogan-féle kormánypárt jelöltjét a megismételt főpolgármester-választáson – emlékeztetett a portál.

A választást sokan Erdogan elleni népszavazásnak fogták fel. İmamoğlu a választási győzelem után bejelentette, a működőképes városvezetés érdekében kész együttműködni Recep Tayyip Erdogan török elnökkel és a kormánnyal. İmamoğlu nemrég megszüntette öt kormányközeli alapítvány önkormányzati támogatását, köztük olyanokét, amelyek vezetésében még Erdogan gyerekei is helyet kaptak.

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2019. augusztus 29. 14:48
Ez az Immoglu is vajon akkora szagértő, mint a Harácsony? Biztosan nagyon használható emlékei vannak Budavár elfoglalásáról.
Korrupt Kornél
2019. augusztus 29. 14:38
híííí, széttett lábakkal? Micsoda illem mindkettőtől!
istvánkeve
2019. augusztus 29. 11:17
Remek ötlet Karácsony névvel egy iszlám országot tanítani!
fokhagymakocka
2019. augusztus 28. 23:53
Nyilván nem volt teljesen tisztában a török úr azzal ki is a vendége, mert egy kemalista egy ilyen karigeri féle kozmopolita politikai kalandort egy mogyorófavesszővel igen csak megkergetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!