HVG: Megszűnhet az Abcúg

2019. augusztus 26. 21:07

Richard Field év végig finanszírozza az Abcúg megjelenését.

2019. augusztus 26. 21:07

Jövőre már nem finanszírozza az Abcúg megjelenését a Real Reporting Foundation – írja a HVG. A portált pénzelő Richard Field azt mondta, két oldallal is tárgyalnak az Abcúg további működtetéséről, így lehetséges, hogy nem szűnik majd meg a magyarországi társadalmat érintő problémákkal foglalkozó oldal. 

Field neve az évtized elején vált ismertté Magyarországon, mikor Gyöngyöspatáról menekített ki romákat a szélsőjobboldali fenyegetés elől. Az üzletember az LMP párttá alakulásánál is segédkezett, másik magyarországi médiuma, a Budapest Beacon pedig a tavalyi országgyűlési választások után fejezte be a működését.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2019. augusztus 28. 15:24
Az Index Fóruma is meghalt, a hibaüzenet szerint az Origó tehet róla, és pánik van karbantartás helyett. :-D Drága olvasóink! (Kedves Origó!) Sajnos az oldal karbantartás (pánik) miatt nem érhető el. Igyekszünk minél előbb újra elérhetővé tenni mindent, addig szíves türelmüket és megértésüket kérjük. :_((((((((((
Harangláb
2019. augusztus 27. 13:55
Az Abcúg az utolsó számában megírhatná, hogy megszűnt a HVG...:)
Mich
2019. augusztus 27. 12:55
Túl sok libsibolsináci propagandaorgánum van, és ráadásul egymást szajkózzák.
balbako_
2019. augusztus 27. 09:44
Abcúg Abcúg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!