Horváth Csaba: Budapest lehetne zöldebb

2019. augusztus 29. 16:23

A szocialisták budapesti frakcióvezetője szerint a fideszes beruházásoknál kivágják a fákat.

2019. augusztus 29. 16:23

Tarvágással kezdődnek az állami beruházások az elmúlt 9 évben – vélekedett Horváth Csaba az ATV Start című műsorában. Az MSZP budapesti frakcióvezetője szerint ilyen beruházás volt a Kossuth tér felújítása, a József nádor téri mélygarázs és a Széll Kálmán tér felújítása is.

A faültetésekkel kapcsolatban Horváth szerint Tarlós nem mond igazat, mert úgy véli, hogy rengeteg fa férne el még a városban. Véleménye szerint nem kellett volna a Városligetben fákat kivágni a múzeumi negyed miatt.

Horváth Csaba hosszan bizonygatta azt is, hogy a BKV működésére ma sokkal kevesebb pénzt biztosít az állam, mint a Bajnai-kormány idején. Azt már a Start műsorvezetője, Balogh Judit sem értette, hogy ha akkor jobban ment a BKV-nak, miért nincsenek BKV-sztrájkok olyan sűrűn, mint a Demszky-érában.

Horváthnak persze erre is volt magyarázata. Szerinte ez csak azért van így, mert módosították a sztrájktörvényt és ezzel ellehetetlenítették a demonstratív munkabeszüntetéseket.

 

 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. október 08. 13:14
Hogy lehet az, hogy ez az alak sok-sok éve ott ül, ahol és ilyen baromságokat beszél! Ő meg lehetne kékebb, lilább, stb.!
Peter8811
2019. szeptember 05. 17:17
Horváth Csaba: Budapest lehetne zöldebb. A nyugdíj meg barnább!
Horst_Tappert
2019. szeptember 04. 14:47
"Tarvágással kezdődnek az állami beruházások az elmúlt 9 évben" Persze, Csabika... én még emlékszem, hogy amikor a 4-es metró állomásait kezdtétek el kiásni, akkor előtte telekúrtátok fával a Móriczot meg a Fővámot… Aztán ástatok be alá...
bela barva
2019. augusztus 30. 18:22
Előkerült a világ LEGBUTÁBB embere. De minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!