Teneriféről jár a Parlamentbe Tóbiás József

2019. július 25. 15:02

A család nem marad örökre a Kanári-szigeteken.

2019. július 25. 15:02

Szokatlan helyről ingázik Budapestre az MSZP egykori elnöke – írja a Blikkre hivatkozva a HVG. A politikus azért költözött a Spanyolországhoz tartozó szigetre, mert a fia légúti problémákkal küszködik. Az orvosok azt javasolták, hogy olyan helyre költözzenek, ahol nincsenek pollenek és hasonló allergén anyagok.

Tóbiás nem vállalt párttisztséget, képviselői munkáját pedig így, ingázva is el tudja látni. „Amikor kell, jövök, minden olyan ülésen ott vagyok, ahol szükséges” – mondta a lapnak. A család nem marad örökre a Kanári-szigeteken, csak addig, amíg nem javul a fiú egészségi állapota.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2019. július 27. 17:13
Ekkora szélhámost ! És már nem is regnálnak. Na, ilyenek miatt vagyunk ott, ahol vagyunk (a végén minden statisztikának) ! Az ilyennek fel szoktak mondani egy munkahelyen. Azért mindennek van valahol határa.
Vakfolt
2019. július 26. 18:57
Ez ilyen bevándorlótempó, nem az első biztonságos országba tartanak. Ne mondja már senki, hogy Tenerife és maszópia között nem volt közelebb pollenymentes hej! Ezzel át lehet baszni még valakit?
u.cserkész
2019. július 26. 13:13
Csupán jó szándékból írom, szegény gyerek miatt. Erdély, Parajd, sóbánya és üdülő-, gyógyászati központ. Kifejezetten légúti megbetegedések kezelésre. "Jóska, egy hazudós szélhámos vagy." Miközben gyermekek milliói éheznek Magyarországon.
tango47
2019. július 26. 12:15
Összekuporgatott annyit a közlekedési hozzájárulásaiból, amikor még Nyíregyházán volt bejelentve, de Érden élt. "Ötvenmilliót kaszált költségtérítésként Tóbiás József, pedig Budapest mellett él " https://mandiner.hu/cikk/20140805_otvenmilliot_kaszalt_koltsegteriteskent_tobias_jozsef_pedig_budapest_mellett_el Ötvenmillióból bárhol megél egy jó ideig családostól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!