Kötelezettségszegési eljárás indul Magyarországgal szemben

2019. július 25. 13:23

A Bizottság a tranzitzónákban tartózkodó migránsok ellátását és a Stop Sorost is kifogásolta.

2019. július 25. 13:23

Eljárást indít Magyarországgal szemben az Európai Bizottság – írja a Euronews.
A Bizottság csütörtöki közleménye szerint a tranzitzónában lévő migránsok éheztetése miatt indul meg az eljárás. A Bizottság szerint a fogvatartás körülményei nem megfelelőek Röszkén.

A Bizottság a Stop Soros törvényt is kifogásolta. „A magyar szabályozás korlátozza a menedékkérők azon jogát, hogy kommunikáljanak az érintett nemzeti, nemzetközi és nem kormányzati szervezetekkel, és igénybe vegyék az általuk nyújtott segítséget. Ez sérti a menekültügyi eljárásokról szóló irányelvet” – írja a közlemény.
A kötelezettségszegési eljárás első stádiumában hivatalos levélben értesítik a kormányt az eljárásról.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2019. július 27. 06:54
Nem ok mondtak hogy “nincs ingyenebed”? Vagy csak a magyaroknak nincs?
syphax
2019. július 25. 22:56
"..Kötelezettségszegési eljárás indul Magyarországgal szemben" SZARNI RÁ! INDUJJON.Indujjon még vagy harminc, oszt' élvezzenek el rajta!
Türelem
2019. július 25. 20:06
A DK , az MSZP, a Momentum milliárdosai, illetve az őket fizető milliárdosok érzékenységét nagyon bántja, hogy a magyar határ zárva van fél Afrika és Ázsia előtt, hogy a Dohány utcai zsinagóga előtt még nem páncélozott járművek biztosítják a védelmet, hogy a zsinagóga előtt még nem késelik meg a zsidókat, mint Jeruzsálemben.
Pierre
2019. július 25. 19:52
végre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!