Független jelölt indul Szegeden

2019. július 04. 17:53

A városnak változásra van szüksége, ha fel akar zárkózni – emelte ki Nemesi Pál.

2019. július 04. 17:53

Független jelöltként indul Szegeden az önkormányzati választásokon Nemesi Pál, az iparkamara elnöke – írja a Délmagyar.

Nemesi Pál hangsúlyozta, hogy neki sosem mondták meg mit csináljon, hiszen mindig rendelkezett saját stratégiával a céljai eléréséhez. Kiemelte, hogy a jövőben is így szeretne tenni, ezért indul független jelöltként. A sajtótájékoztatón elmesélte, hogy szegény, gádorosi családból származik és 1979 óta él Szegeden családjával, a várost pedig nagyon szeretik, így a szüleit is ide költöztette.

A továbbiakban úgy fogalmazott, hogy abból a mocsárból amelyben a város van, csak egy független jelölt mutathat kiutat. Szegeden az elmúlt 17 évben nem történtek nagyobb méretű fejlesztések, a lemaradást pedig csak változtatásokkal lehet behozi – hangsúlyozta.

Emellett megjegyezte, hogy tárgyalásokat folytat a pártokkal, sőt a városvzetéssel is. Elmondása szerint Botka Lászlóval is jó viszonyt ápol.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2019. július 04. 19:24
Mondjuk az közröhej, hogy a 444-en meg a Hvg-n a jelölt függetlenségén gúnyolódnak egymásra licitálva... ... miközben az összellenzéki oldalon konkrétan MINTA lesz a "független" meg "civil" színekben való indulás. :)))))) Imádjuk a ballib kettősmércét. :))
southwind
2019. július 04. 18:52
a délmagyar a kommentek letiltásával, már meg is buktatta úgy ahogy van :) igazából, amit a csávó elmondott, az mind blablabla, az égegyvilágon nem mondott semmi konkrétumot. de már mindegy neki
ThunderDan
2019. július 04. 18:38
Kevés lesz. Na mindegy, Szeged marad vörös zárvány, úgy tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!