Dallal a szenvedélyek ellen

2019. július 03. 12:55

A dílerek minden bizonnyal fejvesztve menekülnek, a dohányzást minden bizonnyal azonnal abbahagyják, ha meghallják ezt a dalt.

2019. július 03. 12:55

A Győr-Moson-Sopron megyei Rendőrfőkapitányság által készített videóklip az egyik legütősebb rendőrségi prevenciós videó, amely dohányzás és a droghasználat ellen született.

Mint azt írják a Youtube-oldalukon, a cél, hogy a „zene erejével” küzdjenek „a szenvedélyek ellen”.

(Mandiner)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2019. július 03. 13:21
Hát ez zeneileg valahogy nagyon selejtre sikeredett. Megjegyzendő, az éneklés maga gyógyít! Korunkból kikopott a közös éneklés, pedig javítja a légzéstechnikát, a plusz oxigén igencsak fontos a szervezet működéséhez, főleg a mentális betegségek esetén segít sokat. A magunk keltette rezgések a sejtjeink anyagcseréjét tudják javítani. Terápiás céllal alkalmaznak is különböző frekvenciájú rezgéseket, például a vérkeringés javítására kéznél lábnál.
Szabó A. Imre
2019. július 03. 13:20
Hűha! Ezt még föl kell dolgozni. :-)
annamanna
2019. július 03. 13:10
Először azt gondoltam, börtöntöltelék cigányok éneklik, de sajnos, ahogy látom, ez már valami elfogadott társadalmi norma. Itt tartunk 2019-ben, Magyarországon, a győztes kultúrharc után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!