Deutsch: vége lesz a baloldali radikalizmusban gyökerező politikai aktivizmusnak

2019. július 19. 11:27

Van rá esély, hogy az Európai Bizottság józanabb politikát folytasson a jövőben.

2019. július 19. 11:27

A héten Deutsch Tamás a Hír Tv vendége volt.

Úgy véli egy olyan időszakban vagyunk, amikor fél éven belül elfogadja az Európai Unió az új hét éves – 2021-től hatályba lépő – költségvetését, amelyben nem lehet opció a kettős mérce.

Nem képzelhető el az, hogy csökkentsék a regionális fejlesztési források nagyságrendjét, az agrártámogatásokat, és a vidékfejlesztési források nagyságrendjét, hiszen a közép-európai államok gazdasága gyors ütemben fejlődik, jobban teljesít, és gyorsabban zárkózik fel a gazdagabb országokhoz.

Lát arra esélyt, hogy vége lesz a baloldali radikalizmusban gyökerező politikai aktivizmusnak, ami eddig az Európai Bizottságot jellemezte, és egy  józanabb politikát folytasson a jövőben.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2019. július 19. 22:42
Vajon a dajcsfür polgári diploma nélküli tompi végig érti amit beszél? Nem volt kicsit sok a kokain??
duzur
2019. július 19. 20:23
Mintha jelenleg inkább a radikális jobboldal akciózása okozna több fejfájást az Unionak... De amennyiben pedig minden tüntetés és sztrájk amit a munkavállalók kezdeményeznek, elitélendö baloldali akciózásnak számít, akkor a csókosoknak se lesz jó dolga...
Akitlosz
2019. július 19. 17:26
"Deutsch: Vége lesz a baloldali radikalizmusban gyökerező politikai aktivizmusnak" Ezt úgy olvashatta valahol. Nem nézem ki belőle, hogy saját kútfőből ilyen mondatot ki bírna találni.
balbako_
2019. július 19. 14:29
Ezek remények, és reméljük jogos remények. Várjuk meg mi következik ezután.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!