Orbán Viktor is elutazott az EU-csúcsra

2019. június 20. 16:57

A megvitatandó témák között van az unió leendő vezetőinek kérdése is.

2019. június 20. 16:57

Havasi Bertalan tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Orbán Viktor is megérkezett Brüsszelbe, hogy részt vegyen az Európai Tanács munkaülésein – írja a hirado.hu. 

Az üléseken az uniós tagországok állam- és kormányfői vesznek részt. A megvitatandó témák között van az unió leendő vezetőinek kérdése, a klímapolitika, az Oroszországgal szembeni szankciók, az EU-t és az eurózónát érintő pénzügyi, költségvetési kérdések, valamint a Brexit is – mondta a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár. Hozzátette, hogy a visegrádi négyek már közösen tárgyaltak a közös álláspontjukról.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2019. június 21. 07:43
Csak azt erősíted, hogy az akadémiánál valami nagyon nincs rendben. Ott, ahol szerinted munka nélkül lehet 800 ezret felvenni, az abnormális. Nemzeti: a határon túliak támogatása, az EU-s pénzek minél nagyobb hányadának magyar pályázókhoz juttatása a hadsereg erősítése, emelt pü források az oktatás OECD által elismert európai középmezőnybe emelése az állami átvétellel a kórházak újjáépítése, rekonstrukciója, az eszközpark modernizálása ----legelső helyen: A DOLGOZÓ CSALÁDOK SZÜLETÉSI-GYERMEKTÁMOGATÁSI arányának 2003 milliárdosra emelése/év De sajnos, van, ahol a nemzeti nem működik: médiamocsok, a "szórakoztatóipar" kontroll nélkülisége a nemzetellenes NGO-k szankcionálásának elmaradása estébé
áfonya
2019. június 20. 17:19
Weber nem kapott megfelelő létszám szavazatot.
Dusty Zimmermann
2019. június 20. 17:09
Hát ez nagyon fontos hír :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!