Orbán: Magyarország büszke lehet a rendőreire

2019. június 29. 10:58

Jöhetett árvíz, vörösiszap- vagy migránsáradat, a rendőrség mindig állta a sarat – hangsúlyozta a miniszterelnök a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának tisztavató ünnepségén.

2019. június 29. 10:58
Magyarország büszke lehet arra, hogy olyan rendőrei vannak, akik védik az életet és a vagyont, képesek garantálni a mindennapok biztonságát, és akik képesek voltak tíz év alatt a bűncselekmények számát a felére csökkenteni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Kapisztrán téren, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának tisztavató ünnepségén.

Hangsúlyozta, a magyar rendőrök sokszorosan bizonyították rátermettségüket: jöhetett árvíz, vörösiszap- vagy migránsáradat, a rendőrség mindig állta a sarat.

„Olyan rendőreink vannak, akik a legnehezebb időkben ha kell, a határra is kimennek, hogy megvédjék a magyar családokat” – fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor szerint ha a rendőrök elkötelezetten végzik szolgálatukat, akkor Magyarország továbbra is Európa egyik legbiztonságosabb országa lesz.

(MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DK1626
2019. június 30. 12:46
Nagyon meg is fizetitek őket
3M..
2019. június 29. 21:07
Büszke? Pénzben ez mit jelent? Szebb Jövőt!
VakzKommondor
2019. június 29. 17:36
Főleg azokra, akik akkor vesznek elő egy-egy ügyet amikor az orbán akrja. Pl gyárfás ügy
VakzKommondor
2019. június 29. 17:35
Ja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!