Karácsony Gergely, Kálmán Olga és a csepeli párakapu

2019. június 25. 08:32

Egy Facebook-poszt tanulsága szerint az MSZP-P jelöltje „véletlenül” futott össze Csepelen a DK jelöltjével. Karácsony Gergely ezután egy csepeli párakapu alatt hűsölt.

2019. június 25. 08:32

Hiába minden állítólagos csalásról szóló hír, és emiatti félszeg bocsánatkérés, úgy tűnik, a zuglói városvezető és a volt újságíró között nincs feszültség, legalábbis személyesen jól megértik egymást, és a béke szent – ahogy az alábbi videóból is kiderül.

Magának a videónak a legerősebb tartalma az a pillanat, amikor – rögtön az elején – Barabás Richárd P-s kérdezőember felteszi a kérdést Kálmán Olgának:

„– Mennyire fáradtál el? Ha meg lehet ezt kérdezni? Ha elfáradtál egyáltalán... Vagy lelkes vagy?

– Miért fáradtam volna el? Lelkes vagyok, nem fáradtam el, nagyon vicces volt a mai éghajlati tapasztalásunk, az éghajlatváltozási-tapasztalásunk.”

A klímakatasztrófa népszerű toposzának elhangzása után azonban kevésbé izgalmas úti- és városképleírás töltötte ki a beszélgetés nagy részét, így abból nem idéznénk. Inkább felhívnánk a figyelmet arra, hogy a végén Karácsony Gergely kihasználta a fideszes városvezetés által állított biztosított hűtési lehetőséget – szemüveg nélkül, ahogy azt egy szemüveget hordónak kell

Persza ha gyanúval élnénk, akkor megállapíthatnánk, hogy mindez csupán egy kommunikációs fogás, és csak a kitörni készülő választási botrány tompítása miatt lépték meg? De ha nincs csalás, akkor miért lenne szükség ilyen „véletlen” találkozókra?

Kérdések, amelyekre remélhetőleg a szerdai előválasztási finis előtt választ kaphatunk.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2019. június 25. 18:16
KariGeri újabb aranyköpése. Törökország fővárosa Isztambul!!!! https://ezatuti.blogstar.hu/2019/06/25/karacsony-gergelyek-azt-sem-tudjak-mi-torokorszag-fovarosa/75098/ (Még pár ilyen és azért zárja ki az ellenzék, mert túl okos)
abcdef
2019. június 25. 16:35
Nicsak előkerült BB Ildi! És szokása szerint profi politikusi vénát villantott, egy újabb 'kurvaerős' képpel.
Magnólia
2019. június 25. 13:03
Egy nagy kamu ez az egész vircsaft. Az a szomorú az egészben, hogy hülyére vesznek boldog boldogtalant, vagyis azokat akiktől azt várják hogy rájuk szavazzanak.
Bolond Istók
2019. június 25. 12:58
Hát ez valami döbbenet... nyáron olyan van, hogy esik az eső, aztán süt a nap, aztán megint esik az eső, aztán megint süt a nap... klímakatasztrófa, mindmeghalunk, Orbán monnyon le :D Pedig a régi mondóka is mondja: Esik az eső, süt a nap, Paprikajancsi mosogat. Hát az öreg mit csinál? Hasra fekszik, úgy pipál! Rémisztő és aggasztó ez az elmebeteg demagógia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!